ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κως: Μία νύχτα αποφασίσαμε να μην βγούμε – Είμαστε απλά ευλογημένοι, λέει παρέα Ιρλανδών που σώθηκε από τύχη (φωτό)

Κως: Μία νύχτα αποφασίσαμε να μην βγούμε – Είμαστε απλά ευλογημένοι, λέει παρέα Ιρλανδών που σώθηκε από τύχη (φωτό)

Μια ομάδα φίλων από το Δουβλίνο αποφάσισε να μην βγει την μοιραία νύχτα του σεισμού. Αυτή η τυχαία επιλογή όπως αποκαλύπτουν, τους έσωσε τη ζωή…

Τέσσερις Ιρλανδοί φίλοι που έμεναν στην Κω, δήλωσαν ότι θεωρούν τον εαυτό τους “ευλογημένο”, αφού απέφυγαν τον καταστροφικό σεισμό καθώς δεν είχαν επισκεφτεί το μπαρ, το οποίο τελικά καταστράφηκε. Μάλιστα, όπως είπαν, επισκέπτονταν το συγκεκριμένο μαγαζί, κάθε βράδυ επί μία σχεδόν βδομάδα στο νησί, εκτός από χτες το βράδυ.

“Μία νύχτα αποφασίσαμε να μην βγούμε. Είμαστε απλά ευλογημένοι”, δήλωσε ο Paddy Leonard.

Ο Paddy (27) είχε ταξιδέψει με τον Lorcan Gray (25), τον David Thomson (26) και τον James McElvaney (26) για διακοπές στην Κω από το Σάββατο. «Ήταν απλά τόσο σουρεαλιστικό, είναι το τελευταίο πράγμα που περιμένεις στις διακοπές, αλλά ευτυχώς είμαστε εντάξει, είμαστε όλοι ζωντανοί», είπε ο Paddy.

Η ομάδα φίλων αποφάσισε να μείνει εκείνη τη νύχτα μέσα, για να προετοιμαστεί για ένα επερχόμενο ταξίδι της επιστροφής με πλοίο, αλλά τους ξύπνησε ο σεισμός, καθώς έπρεπε να εκκενώσουν το ξενοδοχείο τους.

«Το όλο κτίριο κουνήθηκε πολύ», είπε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επίσης ανέφερε ότι υπήρξε πλήρης πανικός μετά τον σεισμό με πολλά κτίρια στο κέντρο της πόλης να καταρρέουν. «Ήταν τρελό. Είμαστε όλοι λίγο συγκλονισμένοι», είπε ο Paddy.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.