ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Γορίλες ποζάρουν με δασοφύλακα για selfie- Η φωτογραφία που έγινε viral (φώτο)

Γορίλες ποζάρουν με δασοφύλακα για selfie- Η φωτογραφία που έγινε viral (φώτο)

Παγκόσμιο viral έχει γίνει η selfie ενός δασοφύλακα με δύο γορίλες στην ζούγκλα του Κονγκό..

Με μερικά πραγματικά μοναδικά καρέ αποφάσισε μία ομάδα rangers στο τροπικό δάσος του Κονγκό να δημοσιοποιήσει μερικές στιγμές από την καθημερινή άσκηση των καθηκόντων τους ως προστάτες της άγριας ζωής των μεγάλων εκτάσεων τροπικού δάσους της χώρας.

Έτσι, η ομάδα των Rangers οι οποίοι πολύ συχνά βρίσκονται αντιμέτωποι με τα όπλα των λαθροκυνηγών αλλά και με μία σειρά μεγάλων κινδύνων λόγω της φύσης του επαγγέλματός τους, όταν διασταυρώθηκε με μία ομάδα γορίλων της περιοχής, άφησε κάτω τις καραμπίνες και τα κιάλια και στη θέση τους σήκωσε τις φωτογραφικές τους μηχανές, χαρίζοντας σε ολόκληρο τον κόσμο μερικές μοναδικές λήψεις σε απόσταση αναπνοής με τα επιβλητικά θηλαστικά, που πλέον αφθονούν στην περιοχή λόγω της δράσης των ντόπιων δασοφυλάκων αλλά και της γενικότερης νομοθετικής προστασίας που απολαμβάνουν.

Τις απίθανες selfies έδωσε στη δημοσιότητα ο ranger Μάθιου Σαμαβού, ο οποίος μαζί με τους συναδέλφους του βρέθηκαν πρόσωπο με πρόσωπο με τους γορίλες, ενώ όπως φαίνεται κι από τις φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στα social media τα θηλαστικά φαίνονται αρκετά εξοικειωμένα με την ανθρώπινη παρουσία, ποζάροντας με τους ενήλικους γορίλες, η ομοιότητα των οποίων με τους ανθρώπους είναι πραγματικά αξιοσημείωτη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως είναι προφανές, τέλος, οι επίμαχες φωτογραφίες συγκέντρωσαν αμέσως τεράστιο ενδιαφέρον από χρήστες των social media, οι οποίοι δεν παρέλειψαν να ευχαριστήσουν τους rangers του τροπικού δάσους του Κονγκό για τις τεράστιες υπηρεσίες που προσφέρουν σε ολόκληρη την ανθρωπότητα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.