ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ξεσπά κάτοικος της Καρδίτσας: «Έχουμε πάθει μεγάλη ζημιά – Όλα κολυμπάνε στις λάσπες» (βίντεο)

Ξεσπά κάτοικος της Καρδίτσας: «Έχουμε πάθει μεγάλη ζημιά –  Όλα κολυμπάνε στις λάσπες» (βίντεο)

Οι κάτοικοι της Καρδίτσας συνεχίζουν την προσπάθεια να διασώσουν ό,τι μπορούν μέσα από τις λάσπες και τις καταστροφές που άφησε πίσω του ο «Ιανός».

«Υπάρχουν τεράστιες καταστροφές στο κέντρο της πόλης. Έχουμε πάθει μεγάλη ζημιά. Είμαστε μόνοι μας. Όλα κολυμπάνε στις λάσπες», σημείωσε ο Άκης Λαμπονίκος, κάτοικος της πόλης, δίνοντας μία εικόνα της κατάστασης που επικρατεί στην περιοχή.

Ο ίδιος εξέφρασε τη θλίψη του σχετικά με τα όσα συνέβησαν στην πόλη και, παράλληλα, την αγωνία του για την αποκατάσταση των ζημιών από τον κυκλώνα.

Να υπενθυμιστεί πως δεκάδες σπίτια υπέστησαν σοβαρές ζημιές, καταστήματα πλημμύρισαν και οχήματα «πνίγηκαν» σε τόνους λάσπης.

Συνεχίζεται η έρευνα για την αγνοούμενη

Την ίδια ώρα, συνεχίζεται η έρευνα για τον εντοπισμό της 43χρονης η οποία αγνοείται από την περασμένη Παρασκευή.

Ο πρόεδρος της Εθελοντικής Ομάδας Διάσωσης που την αναζητά, Σπύρος Μητριτσάκης, μίλησε στο ίδιο μέσο σχετικά με την πορεία των ερευνών.

Όπως σημείωσε η προσπάθεια είναι δύσκολη καθώς το ποτάμι είναι μεγάλο και έχει γεμίσει με φερτά υλικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Είναι πολύ σκληρό να μη βρίσκεις τον άνθρωπό σου, έστω για να τον θάψεις», σημείωσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.