
Ο σεισμολόγος, Άκης Τσελέντης απηύθυνε προειδοποίηση για τους λουόμενους που βρίσκονται στην Ιεράπετρα μετά τα 5,3 Ρίχτερ που σημειώθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης.
«Ο τελευταίος σεισμός 5,4 στη Χρυσή είναι σε περιοχή που έκανε τα τελευταία 4 χρόνια πολλούς σχετικά μικρούς σεισμούς. Επειδή ακριβώς απέναντι κάνω διακοπές το είχα παρατηρήσει.
Οφείλονται στο άνω τμήμα της βυθισμένης πλάκας. Θεωρώ ότι ήταν ο ΚΥΡΙΟ σεισμός. Το πολύ γνωστό σεισμικό ρήγμα έχει εξαντλήσει το δυναμικό του αναμένονται μετασεισμοί. Προσοχή όσοι κάνουν μπάνιο στις παραλίες. Ας απομακρύνουν τα μικρά παιδιά τα οποία είναι ευάλωτα και σε τσουνάμι μικρού πλάτους», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.