ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Φθινοπωρινό το πρώτο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου – Που θα σημειωθούν βροχές & καταιγίδες

Φθινοπωρινό το πρώτο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου – Που θα σημειωθούν βροχές & καταιγίδες

Φθινοπωρινό αναμένεται να είναι το πρώτο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου, καθώς ο καιρός αναμένεται άστατος.

Ειδικότερα, από το μεσημέρι του Σαββάτου ο καιρός αλλάζει και προβλέπονται βροχές στα δυτικά – βορειοδυτικά, ενώ την Κυριακή θα επεκταθούν, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο, Κλέαρχο Μαρουσάκη.

Η Κυριακή, όπου βροχές αλλά και πρόσκαιρες καταιγίδες αναμένονται κυρίως τις ζεστές ώρες, «χρειάζεται προσοχή», καθώς τα φαινόμενα δεν αποκλείεται να είναι έντονα τοπικά.

Οι βροχές, όπως εξηγεί ο ίδιος, οφείλονται σε ένα βαρομετρικό χαμηλό και όσο περνούν οι μέρες θα μετατοπίζεται όλο και ανατολικότερα, ενώ οι άνεμοι θα μετατραπούν από βοριάδες σε νοτιάδες.

Ο καιρός τις επόμενες μέρες

Ο καιρός την Τετάρτη

Γενικά αίθριος καιρός προβλέπεται την Τετάρτη, αρχικά σε όλη τη χώρα, όμως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στην κεντρική, την ανατολική Μακεδονία, την ανατολική Θεσσαλία και τις Σποράδες θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα σημειωθούν πρόσκαιροι τοπικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες.
Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5, στα δυτικά και τα νότια πελάγη τοπικά έως 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Οι υψηλότερες θερμοκρασίες αναμένονται στα ανατολικά ηπειρωτικά με μέγιστες τιμές τους 33 με 35 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός την Πέμπτη

Γενικά αίθριος καιρός σχεδόν σε όλη τη χώρα αναμένεται την Πέμπτη. Τοπικές νεφώσεις θα αναπτυχθούν στα ηπειρωτικά, τις Σποράδες και την Εύβοια ως τις μεσημβρινές ώρες και είναι πιθανόν να σημειωθούν τοπικές βροχές σε Χαλκιδική, Σποράδες και Εύβοια.
Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 και βαθμιαία στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα ανατολικά, δε θα ξεπερνά στα ανατολικά ηπειρωτικά τους 33 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός την Παρασκευή

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Γενικά αίθριος καιρός αναμένεται την Παρασκευή, με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ανατολικά ηπειρωτικά τις μεσημβρινές ώρες.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 4, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.