ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τα πρώτα προβλήματα στη Δυτική Ελλάδα από την κακοκαιρία – Εγκλωβίστηκαν αυτοκίνητα στη γέφυρα Μιντιλογλίου (βίντεο) (upd)

Τα πρώτα προβλήματα στη Δυτική Ελλάδα από την κακοκαιρία – Εγκλωβίστηκαν αυτοκίνητα στη γέφυρα Μιντιλογλίου (βίντεο) (upd)

Τα πρώτα προβλήματα από την κακοκαιρία έκαναν την εμφάνισή τους στην Δυτική Ελλάδα, όπως στην Πάτρα, και στο Μεσολόγγι. Στην Πάτρα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του tempo24.gr, οι σφοδροί άνεμοι που πνέουν ξήλωσαν πινακίδα η οποία έπεσε πάνω σε όχημα στη συμβολή των οδών Αγίου Ανδρέου και Φιλοποίμενος στο κέντρο της πόλης. Παράλληλα, έχουμε τον εγκλωβισμό οδηγών στη γέφυρα Μιντιλογλίου.

Επίσης στην Νέα Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου στη διασταύρωση του Λάππα, δέντρο έπεσε λόγω των ισχυρών ανέμων και της έντονης βροχόπτωσης.

Προβλήματα και στην περιοχή του Αγίου Βασιλείου με πτώσεις χωμάτων.

Τόσο ο Δήμος Πατρέων όσο και η Περιφέρεια βρίσκονται σε επιφυλακή.

Στο μεταξύ, λόγω της κακοκαιρίας έπεσε ένα δέντρο στο Μεσολόγγι, με αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία, στο ύψος πρατηρίου υγρών καυσίμων, έξω από την πόλη.

Η Πυροσβεστική επενέβη άμεσα και απομακρύνθηκε το δέντρο με αποτέλεσμα η κυκλοφορία να αποκατασταθεί.

Απροσπέλαστοι την ίδια ώρα είναι πολλοί δρόμοι στο κέντρο και στην ευρύτερη περιφέρεια της Πάτρας, καθώς ο όγκος βροχής που πέφτει την τελευταία ώρα, είχε ως αποτέλεσμα την εκδήλωση πλημμυρικών φαινομένων. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση της παραλιακής οδού Ακτής Δυμαίων

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, στην γέφυρα του Μιντιλογλίου, βρίσκονται εγκλωβισμένα Ι.Χ, καθώς το σημείο έχει μετατραπεί σε λίμνη, ωστόσο δεν υπάρχει κίνδυνος για τους επιβάτες τους.

Επίσης, αντικείμενο, από τον έντονο άνεμο, έφυγε από τη θέση του και έπεσε πάνω σε όχημα στη συμβολή των οδών Αγίου Ανδρέου και Φιλοποίμενος στο κέντρο της Πάτρας. 

Επίσης στην Νέα Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου στη διασταύρωση του Λάππα, δέντρο έπεσε λόγω των ισχυρών ανέμων και της έντονης βροχόπτωσης. Προβλήματα υπάρχουν και στην περιοχή του Αγίου Βασιλείου με πτώσεις χωμάτων. Τόσο ο Δήμος Πατρέων όσο και η Περιφέρεια βρίσκονται σε επιφυλακή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: PatrasTimes, Tempo24

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.