ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Κλειδώνει» ο καιρός για το Πάσχα- Που θα ψήσουμε τον οβελία; (βίντεο)

«Κλειδώνει» ο καιρός για το Πάσχα- Που θα ψήσουμε τον οβελία; (βίντεο)

Σε ανοιξιάτικους ρυθμούς θα κινηθεί ο καιρός τη Μεγάλη Εβδομάδα αν εξαιρέσουμε τη σκόνη από την Αφρική που θα έχουμε μέχρι τη Μ. Τρίτη.

Τη Μ. Παρασκευή θα έχουμε αραιές νεφώσεις, ωστόσο η θερμοκρασία θα φτάσει τους 22 βαθμούς.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, όπως είπε ο κ. Κολυδάς σε κεντρικό δελτίο ειδήσεων, όλα δείχνουν ότι θα έχουμε βελτιωμένο καιρό την Κυριακή του Πάσχα και η θερμοκρασία θα φτάσει και τους 25 βαθμούς Κελσίου.

Tα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού τις επόμενες ημέρες συνοψίζονται στη συνέχεια:

Θερμές αέριες μάζες προερχόμενες από την Αφρική θα κινηθούν προς τη χώρα μας.
Η μέγιστη θερμοκρασία θα ξεπεράσει τους 25-26 βαθμούς Κελσίου στα δυτικά και νότια τμήματα της χώρας τη Μ. Τετάρτη, με περαιτέρω άνοδο στη συνέχεια.
Η κίνηση των θερμών αερίων μαζών θα συνοδεύεται από μεταφοράς αφρικανικής σκόνης η οποία θα γίνει αισθητή στα δυτικά από τη Μ. Τρίτη.
Σποραδικές βροχές αναμένονται στα ηπειρωτικά κυρίως τη Μ. Τρίτη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.