ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βόλος: Εγκατέλειψε τον σκύλο του για να πάει… διακοπές- Το δικαστήριο δεν του αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό

Βόλος: Εγκατέλειψε τον σκύλο του για να πάει… διακοπές- Το δικαστήριο δεν του αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό

Αμείλικτο στάθηκε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου απέναντι σε ένα νεαρό Βούλγαρο που κατηγορούνταν ότι εγκατέλειψε τον σκύλο του, ένα Ροτβάιλερ, αφήνοντάς τον να περιπλανιέται στους δρόμους του Βόλου, επειδή ήθελε να ταξιδέψει στην πατρίδα του για να κάνει… διακοπές!

Ο 28χρονος αλλοδαπός είχε συλληφθεί στις 25 Απριλίου 2018, όταν το άτυχο σκυλί βρέθηκε από τον ανάδοχο των αδέσποτων του Δήμου Βόλου να περιφέρεται πεινασμένο στον δρόμο και μεταφέρθηκε στο δημοτικό καταφύγιο στην περιοχή Γλαφυρές.

Από το τσιπάκι που έφερε, εξακριβώθηκε η ταυτότητα του ιδιοκτήτη, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε δίωξη για εγκατάλειψη ζώου συντροφιάς.

Στην δίκη, ο δικηγόρος του νεαρού Βούλγαρου υποστήριξε ότι ο πελάτης του δεν είχε καμία πρόθεση να εγκαταλείψει το Ροτβάιλερ, αλλά δεν είχε πού να το πάει! Ισχυρίστηκε, μάλιστα, ότι θέλει να τον πάρει από το καταφύγιο όπου φιλοξενείται.

Ωστόσο, σύμφωνα με το magnesianews.gr, το δικαστήριο δεν αναγνώρισε στον αλλοδαπό το ελαφρυντικό των μη ταπεινών αιτίων και τον καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης 12 μηνών με τριετή αναστολή και χρηματική ποινή 5.000 ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Βούλγαρος άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.