ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η εκδίκηση του ψαριού: Καρέ καρέ η στιγμή που Γιγαντιαίος τόνος καταπίνει… γλάρο! (βίντεο)

Η εκδίκηση του ψαριού: Καρέ καρέ η στιγμή που Γιγαντιαίος τόνος καταπίνει… γλάρο! (βίντεο)

Συνήθως οι γλάροι πετούν πάνω από τη θάλασσα και μόλις εντοπίσουν ένα ψάρι, εφορμούν και το τρώνε.

Ωστόσο στο βίντεο που ακολουθεί τα πράγματα παίρνουν απροσδόκητη τροπή!

Το περιστατικό καταγράφηκε στο λιμάνι της Χιρόνας στην Ισπανία. Οι ψαράδες, μετά την ψαριά τους,  απολαμβάνουν να ταΐζουν τα ψάρια με ότι έχει περισσέψει. Στέκονται λοιπόν στον μόλο και ρίχνουν στη θάλασσα τα περισσευούμενα της ψαριάς τους.

Ξαφνικά εκεί που έριχναν σαρδέλες μέσα στο νερό, εμφανίζεται ένας γιγαντιαίος τόνος. Το τεράστιο ψάρια ανοίγει το στόμα του και καταβροχθίζει τις σαρδέλες. Από ψηλά ένας γλάρος παραμονεύει. Μόλις πέφτει μια σαρδέλα το πουλί εφορμά και βουτάει για να τον πιάσει.

 Ατυχώς όμως την ίδια κίνηση προς το ψάρι έκανε και ο τόνος ο οποίος άνοιξε το στόμα του και καταβρόχθισε το ψάρι μαζί όμως και τον γλάρο που βρισκόταν στην επιφάνεια της θάλασσας.

Κυριολεκτικά τον έκανε μια χαψιά. Δείτε τη συνέχεια στο βίντεο που ακολουθεί!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.