ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Ποσό-μαμούθ για τα… σνακ των «Πειρατών της Καραϊβικής»

Ποσό-μαμούθ για τα… σνακ των «Πειρατών της Καραϊβικής»

Οι «Πειρατές της Καραϊβικής» σηκώνουν ξανά και ξανά την πειρατική σημαία με στόχο να… κουρσάρουν όσα περισσότερα δολάρια στο παγκόσμιο box office.

Στις πολύ πετυχημένες κινηματογραφικές παραγωγές, τα γνωστά blockbusters, ο προϋπολογισμός ξεπερνά κάθε φαντασία. Για τα μεγάλα στούντιο στο Χόλιγουντ όμως τα πολλά μηδενικά δεν προκαλούν εύκολα τρόμο, με τη διαφορά όμως ότι περιμένουν την μαζική ανταπόκριση του κοινού.

Είθισται, πέρα από τις αμοιβές των σταρ, τα περισσότερα χρήματα των κινηματογραφικών μπάτζετ να διοχετεύονται για τα ειδικά εφέ, οπότε κανείς μάλλον δε περιμένει ότι θα κόβονταν το ένα μετά το άλλο τα τσεκ για… σνακ.

Σύμφωνα με την Huffington Post, για μια και μόνο ταινία των Πειρατών, υπολογίζεται ότι δαπανήθηκε το ποσό των 2 εκατομμυρίων δολαρίων για την τροφοδοσία του καστ. Την αποκάλυψη έκανε ο ηθοποιός Jack Davenport ο οποίος ενσάρκωσε τον James Norrington στη πρώτη ταινία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μιλώντας στην Hollywood Reporter, θυμήθηκε τη συνομιλία που είχε με έναν από τους σεφ ο οποίος τον είχε ενημερώσει ότι ο προϋπολογισμός για τα τρόφιμα ήταν «ουσιαστικά απεριόριστος». Ο εν λόγω σεφ του είχε πει τότε, πως δαπανήθηκαν μέχρι και 2 εκατ. δολάρια με σκοπό την σίτιση των συντελεστών- τα γεύματα ξεπερνούσαν τα 170.000 όπως είχε αποκαλύψει παλαιότερα ένας παραγωγός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.