ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Στα «σκαριά» νέα ταινία κινουμένων σχεδίων με τον Super Mario

Στα «σκαριά» νέα ταινία κινουμένων σχεδίων με τον Super Mario

Έτοιμος να πραγματοποιήσει δυναμική επιστροφή στην επικαιρότητα είναι ένας από τους πιο αγαπημένους ήρωες videogames και ο λόγος φυσικά για τον Super Mario.

Η μεγάλη ιαπωνική εταιρεία ηλεκτρονικών παιχνιδιών Nintendo ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι συνεργάζεται με την αμερικανική κινηματογραφική εταιρία Illumination, η οποία κυκλοφόρησε τις ταινίες κινουμένων σχεδίων μέσω υπολογιστή «Minions» και «Εγώ, ο Απαισιότατος», για την παραγωγή μίας ταινίας κινουμένων σχεδίων με ήρωα τον γνωστό Super Mario.

Σύμφωνα με την Nintendo η ταινία θα είναι υπό την εποπτεία του Σιγκέρου Μιγιαμότο, δημιουργού του Super Mario αλλά και πολλών φιγούρων από την ταινία «Εγώ, ο Απαισιότατος». Ο Super Mario είναι μία θρυλική φιγούρα πολλών Μιλένιαλς οι οποίοι περιμένουν αγωνιωδώς να ξαναζήσουν τις παιδικές τους αναμνήσεις, με νέα νοσταλγική ταινία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Προηγούμενη προσπάθεια να κάνουν ταινία δράσης τον Super Mario το 1993 είχε απογοητευτικά αποτελέσματα. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Xinhua που αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, μένει να δούμε εάν η νέα απόπειρα θα έχει επιτυχία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.