ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Νέο καυστικό σκίτσο του Αρκά για να παιδικά χρόνια του Αλ.Τσίπρα: «Χάσαμε ήδη…» (φώτο)

Νέο καυστικό σκίτσο του Αρκά για να παιδικά χρόνια του Αλ.Τσίπρα: «Χάσαμε ήδη…» (φώτο)

Δεν σταματά να ασχολείται με τον… πιτσιρικά Αλέξη Τσίπρα ο Αρκάς, ο οποίος με νέο σκίτσο του ασκεί κριτική στον πρωθυπουργό με «όπλο» τα… παιδικά του χρόνια.

Ο Αρκάς… λανσάρει μια νέα σειρά σκίτσων, με τα οποία επιτίθεται στον «πρωθυπουργό». Σε κανένα εξ αυτών δεν έχει αναφερθεί προσωπικά στον… σημερινό πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, ωστόσο… όλα «δείχνουν» εκείνον.

Τόσο η φυσιογνωμία του «πιτσιρικά» πρωθυπουργού, όσο και οι «φαρμακερές» ατάκες. Όλα συνοδεύονται από μία λεζάντα, η οποία κάπως… διαφοροποιείται.

Χθες, τα δύο σκίτσα που «ανέβηκαν» στην επίσημη σελίδα του γνωστού σκιτσογράφου στο Facebook, είχαν την εξής λεζάντα: «Σκηνή από τα παιδικά χρόνια του πρωθυπουργού».

Το νέο, σημερινό σκίτσο, αναφέρει στην λεζάντα: «Σκηνές από τα παιδικά χρόνια ενός πρωθυπουργού». Αυτό το «ενός» μπορεί να… αποπνέει μια απόπειρα «αποστασιοποίησης» από… πράγματα και καταστάσεις.

Όπως και να έχει πάντως, ο Αρκάς… ξαναχτυπά και το νέο σκίτσο δείχνει τον «πιτσιρικά» πρωθυπουργό να να λέει σε τρεις φίλους του, οι οποίοι τον περιμένουν με μια μπάλα στα πόδια: «Διαπραγματεύτηκα με τους αντιπάλους και δεν θα χρειαστεί να παίξουμε!.. Χάσαμε ήδη!».

Δείτε το νέο σκίτσο που ανήρτησε ο Αρκάς



Δείτε τα δύο προηγούμενα σκίτσα που υπέγραφε ο γνωστός σκιτσογράφος




Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!



ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.