ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο Γιάννης Χαρούλης στην Τεχνόπολη – «Χίλια Καλώς Εσμίξαμε»

Ο Γιάννης Χαρούλης στην Τεχνόπολη – «Χίλια Καλώς Εσμίξαμε»

Μετά τις καλοκαιρινές του συναυλίες ο sold out Γιάννης Χαρούλης θα βρεθεί για δύο βραδιές στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων για να πει κι εκεί «Χίλια Καλώς Εσμίξαμε» -ο τίτλος του διπλού live που κυκλοφόρησε μέσα στη σεζόν. Δεμένος με την παράδοση της Kρήτης σ’ αυτήν τη δουλειά (πιο πολύ από ποτέ), έδωσε και στις ζωντανές του εμφανίσεις ένα ανάλογο essence, έτσι ώστε ο λόγος του Ερωτόκριτου και των Ριζίτικων να γίνεται η πιο αναγνωρίσιμη συνισταμένη για να χτίσει την παράστασή του.

Μαζί του η δεμένη (νέα) ομάδα του: Λευτέρης Ανδριώτης (λύρα), Μιχάλης Καλκάνης (κοντραμπάσο), Κωσταντής Πιστιόλης (πνευστά), Θανάσης Τζίνγκοβιτς (κιθάρα), Πάνος Τόλιος (τύμπανα).

14 Σεπτεμβρίου 2015

ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ, Πειραιώς 100, Γκάζι

Τηλ.: 210 3475518/3461589/3416903/3467322

Τιμή εισιτηρίων: 10€ φοιτητικό / ανέργων & 12 € γενική είσοδος. Ώρα έναρξης: 21:00.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.