ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τα συλλεκτικά βίντεο από τις οντισιόν διάσημων ηθοποιών- Άλ Πατσίνο και Ρόμπερτ Ντε Νίρο σε στιγμές αμηχανίας… (βίντεο)

Τα συλλεκτικά βίντεο από τις οντισιόν διάσημων ηθοποιών- Άλ Πατσίνο και Ρόμπερτ Ντε Νίρο σε στιγμές αμηχανίας… (βίντεο)

Η οντισιόν για την διεκδίκηση ενός ρόλου δεν έχει να κάνει με την αναγνωρισιμότητα, τη φήμη και τις επιτυχίες που μπορεί να έχει ένας πρωταγωνιστής στο ενεργητικό του. Είναι μια διαδικασία απαραίτητη, που την περνάνε πολλές φορές όλοι οι ηθοποιοί. Τα αποτελέσματα αυτής της διαδικασίας για παράδειγμα, οδήγησαν τον Άλ Πατσίνο και τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο στο «Νονό».

Τα χρόνια πέρασαν και πολλές καριέρες απογειώθηκαν. Πάντα όμως έχει ενδιαφέρον μια ματιά στο παρελθόν. Πώς κέρδισαν τον ρόλο ο Πατσίνο και ο Ντε Νίρο για το «Νονό»; Η Ρέιτσελ Μακ Άνταμς για το «Ημερολόγιο» και η Σκάρλετ Γιόχανσον για το «Τζουμάντζι»;  Τα συλλεκτικά βίντεο από τις οντισιόν αποκαλύπτουν τα μυστικά των ηθοποιών και των ρόλων που τους καθιέρωσαν στον Χόλιγουντ.

Ο 31 ετών Άλ Πατσίνο περνάει οντισιόν για τον «ρόλο της ζωής του»

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο περνάει οντισιόν για το ρόλο του Sonny στο «Νονό», τον οποίο τελικά έχασε από τον James Caan.

Όπως αποδείχτηκε όμως ήταν θέμα χρόνου να ενταχθεί στο καστ της επόμενης ταινίας.

Η δυνατή ερμηνευτικά οντισιόν της Ρέιτσελ Μακ Άνταμς για το «Ημερολόγιο»

Η Σκάρλετ Γιοχανσον σε ηλικία 10 ετών δοκιμάζει τις δυναμεις της και τελικά κερδίζει το ρόλο στην ταινία «Τζουμάντζι»

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο το 1983 για την ταινία «The Outsiders» … 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.