ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η Τζένιφερ Άνιστον στο νέο σποτ των Emirates Airlines φοράει μόνο ένα… (βίντεο)

Η Τζένιφερ Άνιστον στο νέο σποτ των Emirates Airlines φοράει μόνο ένα… (βίντεο)

Πάνω από 20 εκατ. δολάρια επένδυσε η Emirates Airlines στη νέα διαφημιστική της καμπάνια με τίτλο: «Ξυπνήστε και βιώστε το αεροπορικό ταξίδι όπως πρέπει να είναι», στην οποία συμμετέχει η Τζένιφερ Άνιστον.

Στο σποτ, η Άνιστον φοράει ένα μπουρνούζι και βρίσκεται μέσα σε ένα αεροσκάφος, όπου ρωτάει τις αεροσυνοδούς που βρίσκεται το μπάνιο για να κάνει ένα ντους. Εκείνες της απαντούν γελώντας ότι έχουν μόνο ζεστές πετσέτες και φιστίκια και η Άνιστον λιποθυμάει. Στη συνέχεια, ξυπνάει ξαπλωμένη σε ένα κρεβάτι μέσα σε αεροσκάφος της Emirates Airlines διαπιστώνοντας ότι πρόκειται για εφιάλτη.

Τέλος, πηγαίνει στο πολυτελές μπαρ και ρωτάει τον μπάρμπαν «αν υπάρχει κάποιος που θα μπορούσε να του ζητήσει να διαρκέσει η πτήση μια ακόμα ώρα παραπάνω». 

Αξίζει να σημειωθεί ότι το σποτ ξεπέρασε τα 2 εκατ. views στο youtube.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.