ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πώς θα ήταν ο κόσμος αν είχαν νικήσει οι Γερμανοί στον Β’ΠΠ; (βίντεο)

Πώς θα ήταν ο κόσμος αν είχαν νικήσει οι Γερμανοί στον Β’ΠΠ; (βίντεο)

Δείτε το βίντεο. Ένα εκπληκτικό… βιβλίο επιστημονικής φαντασίας, φέτος γίνεται σειρά. Κι αυτό είναι το τρέιλερ.

Μία σειρά-βάλσαμο για την ψυχή των φανατικών της επιστημονικής φαντασίας έρχεται απ’ την Amazon στις 20 Νοεμβρίου και ήδη το trailer έχει γεμίσει με προσδοκίες κάθε nerd αυτού του πλανήτη.

Η σειρά “Ο Άνθρωπος στο ψηλό κάστρο” βασίζεται σε ένα απ’ τα πλέον κλασικά βιβλία του μαιτρ της επιστημονικής φαντασίας, Philip K Dick, και εμείς που το έχουμε διαβάσει, χωρίς να σκαμπάζουμε πολλά απ’ αυτό το είδος λογοτεχνίας, σας λέμε απλά ότι είναι Ε Ξ Α Ι Ρ Ε Τ Ι Κ Ο.

Στο βιβλίο, λοιπόν, τίθεται το εξής ανατριχιαστικό ερώτημα: Πώς θα ήταν ο κόσμος, αν οι Γερμανοί υπό την ηγεσία του Α.Χίτλερ είχαν κερδίσει τον πόλεμο;

Και αφού τελειώνει γρήγορα γρήγορα με το ερώτημα, ο κύριος Dick προχωράει στην απάντηση, στήνοντας ένα αριστοτεχνικά μεταπολεμικό κόσμο, πολύ διαφορετικό από ό, τι τον ξέραμε μέχρι σήμερα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.