ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Το… δηλητηριώδες βλέμμα του Κρίστοφερ Βαλς στην Κέητ Μίντλετον (φωτό)

Το… δηλητηριώδες βλέμμα του Κρίστοφερ Βαλς στην Κέητ Μίντλετον (φωτό)

Μια πρεμιέρα Τζέημς Μποντ είναι ό,τι πιο εντυπωσιακό. Λαμπεροί πρωταγωνιστές, διάσημοι καλεσμένοι, ακόμη και πρίγκηπες βάζουν τα δυνατά τους.

Αυτό συνέβη στην πρεμιέρα της νέας ταινίας Spectre που έδωσε την ευκαιρία σε διάσημους και γαλαζοαίματους να φορέσουν τα καλύτερα και να λάμψουν στο κόκκινο χαλί.

Από τις εντυπωσιακές εμφανίσεις της βραδιάς εκείνη της Κέιτ Μίντλετον, που διάλεξε ημιδιάφανη τουαλέτα, η οποία βέβαια δεν παρέλειψε να μιλήσει με τον Ντάνιελ Κρεγκ.

Η τελετή έγινε στο αστραφτερό Royal Albert Hall του Λονδίνου και την παράσταση προσπάθησαν να κλέψουν από τους πρωταγωνιστές το τρίο Γουίλιαμ, Κέητ και Χάρι.

Εκαναν εντυπωσιακή είσοδο όπου τους ανέμεναν οι συντελεστές της ταινίας.

Εδώ με τον σκηνοθέτη Σαμ Μέντες:

Μίλησαν λίγο με όλους, ενώ η Κέητ πλησίασε τον Ντάνιελ Κρεγκ και συνομίλησε για λίγο μαζί του. Δίπλα στον Κρεγκ στεκόταν αρχικά και η γαλλίδα ηθοποιός Λέα Σεντού, με την οποία η Κέητ Μίνλετον δεν φαίνεται να συνομιλεί σε καμία φωτογραφία.

Είχε μάτια μόνο για τον Ντάνιελ Κρεγκ και σε όλες τις πόζες δείχνει χαμογελαστή και ευχάριστη. Δίπλα στους πρωταγωνιστές, στην σειρά για τους χαιρετισμούς στεκόταν και ο Κρίστοφερ Βαλς, ένας από τους μεγαλύτερους ηθοποιούς της εποχής ο οποίος παίζει τον ρόλο του κακού στο Spectre.

Η Κέητ Μίντλετον δείχνει να τον αγνοεί, δεν συνομιλεί μαζί του ούτε για μια στιγμή και ο Κρίστοφερ Βαλς εις απάντηση της ρίχνει ένα από τα πιο φαρμακερά βλέμματα της βραδιάς.

Επιπλέον, τα κοσμικά περιοδικά αναφέρουν σήμερα ότι η Κέητ Μίντλετον είχε στην πρεμιέρα του Μποντ ένα από τα χειρότερα χτενίσματα και τα χειρότερα φορέματα (δια χειρός Jenny Packham) όλων των εποχών.

Παρά τις προσπάθειες της Κέητ Μίντλετον, ο ΝΤάνιελ Κρεγκ ήταν τελικά ο νικητής της βραδιάς, ο οποίος έλαμψε στο κόκκινο χαλί και έβγαλε selfies με εκατοντάδες φαν:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.