ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Το Avengers: Έγινε η πιο κερδοφόρα ταινία όλων των εποχών

Το Avengers: Έγινε η πιο κερδοφόρα ταινία όλων των εποχών

Τον τίτλο της πλέον κερδοφόρας κινηματογραφικής ταινίας παγκοσμίως κατέχει πλέον το «Avengers: Endgame», ξεπερνώντας το «Avatar», το οποίο βασίλευσε για μία δεκαετία στο Box Office.

Με τις εισπράξεις του Σαββατοκύριακου τα έσοδα της τελευταίας περιπέτειας των «Εκδικητών» ξεπέρασαν τα 2,79 δισεκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως, τη στιγμή που το «θησαυροφυλάκιο» του «Avatar» ανέρχεται σε 2,789 δισεκ. δολάρια.

Δεδομένου ότι το «Endgame» είχε προϋπολογισμό 356 εκατομμύρια δολάρια, τα κέρδη για το στούντιο, την Marvel και την Ντίσνεϋ ξεπερνούν τα $2,4 δισεκατομμύρια.

Στις εισπράξεις δεν υπολογίζεται η επίδραση του πληθωρισμού, ο οποίος θα διατηρούσε τα πρωτεία του «Avatar».

Την πρώτη πεντάδα συμπληρώνουν ο «Τιτανικός», το «Πόλεμος των Άστρων: Η Δύναμη Ξυπνάει» και η προηγούμενη μεγάλη ταινία των Avengers, το «Infinity War». Τόσο το «Avatar» όσο και ο «Τιτανικός» σκηνοθετήθηκαν από τον Ντέιβιντ Κάμερον.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.