ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο Μαστοράκης κράζει Γαβρά: «Αφόρητη πλήξη η ταινία Μπαρουφάκη – Να παρέμβει εισαγγελέας»

Ο Μαστοράκης κράζει Γαβρά: «Αφόρητη πλήξη η ταινία Μπαρουφάκη – Να παρέμβει εισαγγελέας»

«Ίσως κερδίσει το βραβείο (αν υπάρχει κάτι τέτοιο) της πιο βαρετής και ανόητης ταινίας της χρονιάς», γράφει στο Facebook ο Νίκος Μαστοράκης για την ταινία του Κώστα Γαβρά για τη διαπραγμάτευση Βαρουφάκη και ζητά την παρέμβαση εισαγγελέα για την επιχορήγηση.

«Αφόρητη πλήξη έφερε στο φεστιβάλ της Βενετίας ο Γαβράς και το έσχατο low budget πόνημα του με ήρωα έναν ανόητο, φαύλο, μπουφόνο, κάποιον Μπαρουφάκη που ήθελε να γίνει celeb», έγραψε, συγκεκριμένα, στο Facebook ο γνωστός σκηνοθέτης και παρουσιαστής, Νίκος Μαστοράκης, με αφορμή την προβολή της ταινίας του Κώστα Γαβρά «Ενήλικες στο δωμάτιο», στο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Βενετίας.

«Εδώ και χρόνια, κάθε φιλμ του βετεράνου Γαβρά ήταν χειρότερο από το προηγούμενο, φαίνεται όμως ότι έπιασε πάτο με το Μπαρουφάκειο εγχείρημα. Ντρέπομαι που, έστω και περιφερειακά, η ταινία αυτή εφάπτεται της Ελλάδας και επειδή μαθαίνω από τα ΜΜΕ ότι το budget της ήταν μόνο 630,000 ευρώ, θυμάμαι ότι αυτό το ποσόν ακριβώς εισέπραξε ο Γαβράς από τον άθλιο, τότε, υπουργό Παππά ως το “30% του γενικού κόστους», γράφει ο Νίκος Μαστοράκης και ζητάει παρέμβαση εισαγγελέα.

Ενώ τον τέως πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, υποδύεται ο ηθοποιός, Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Αξίζει να σημειώσουμε πως στην ταινία του σκηνοθέτη Κώστα Γαβρά, τον κ. Βαρουφάκη και τη σύζυγό του, κυρία Στράτου, υποδύονται οι Χρήστος Λούλης και η Βαλέρια Γκολίνο, αντίστοιχα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.