ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο Λ.ΝτιΚάπιο πλέκει το εγκώμιο του Μ.Σκορτσέζε: «Δεν υπάρχει άλλος σκηνοθέτης στο επίπεδό του»

Ο Λ.ΝτιΚάπιο πλέκει το εγκώμιο του Μ.Σκορτσέζε: «Δεν υπάρχει άλλος σκηνοθέτης στο επίπεδό του»

Ο οσκαρικός Λεονάρντο Ντι Κάπριο μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον σκηνοθέτη Μάρτιν Σκορτσέζε και τόνισε ότι κανένας άλλος δεν βρίσκεται στο επίπεδό του.

Πολλές από τις σπουδαιότερες ερμηνείες του Λεονάρντο Ντι Κάπριο έχουν επιτευχθεί υπό την καθοδήγηση του Μάρτιν Σκορσέζε. Οι δύο τους έχουν συνεργαστεί σε πέντε κινηματογραφικά έργα μέχρι στιγμής, με το έκτο και το έβδομο να έπονται.

Πριν από τα γυρίσματα των «The Devil in the White City» και «Killers of the Flower Moon», ο βραβευμένος με Όσκαρ σταρ αναφέρθηκε στις εμπειρίες της συνεργασίας του με τον σκηνοθέτη, επαινώντας το ταλέντο του και αποκαλύπτοντας τι έχει μάθει υπό την καθοδήγησή του.

«Ως νεαρός ηθοποιός στεκόμουν δίπλα του κατά τη διαδικασία δημιουργίας μιας ταινίας και ανακάλυψα ότι όπως ένας πίνακας ζωγραφικής, ένα γλυπτό, ένα μουσικό έργο ή ένα θεατρικό, ο κινηματογράφος είναι εξίσου απαραίτητος, προσιτός, στην πραγματικότητα, η πιο αναπόσπαστη μορφή τέχνης της εποχής μας» τόνισε ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο καλώντας τον σκηνοθέτη της ταινίας «GoodFellas» να παραλάβει το πρώτο βραβείο Robert Osborne στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου TCM Classic το 2018, σύμφωνα με την εφημερίδα The Independent.

«Ένιωσα ότι μπορούσα πραγματικά να αποκαλούμαι με τον όρο καλλιτέχνης δουλεύοντας μαζί του» είπε ο ηθοποιός και τόνισε ότι δεν υπάρχει άλλος σκηνοθέτης που να γνωρίζει περισσότερα, να είναι περισσότερο αφοσιωμένος ή να αντλεί περισσότερη έμπνευση από την κινηματογραφική τέχνη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο συνεργάστηκε πρώτη φορά με τον Μάρτιν Σκορσέζε στην ταινία «Οι συμμορίες της Νέας Υόρκης» και στη συνέχεια στις «The Aviator», «Shutter Island», «The Wolf of Wall Street και «The Departed».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.