ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Χιλιαδού: Η πανέμορφη παραλία της Εύβοιας θα «ταξιδέψει» σε ολόκληρο τον κόσμο

Χιλιαδού: Η πανέμορφη παραλία της Εύβοιας θα «ταξιδέψει» σε ολόκληρο τον κόσμο

Η παραλία της Χιλιαδούς βρίσκεται στην κεντρική Εύβοια, στην πλευρά που βλέπει προς το Αιγαίο, και τα παλαιότερα χρόνια ήταν ορμητήριο πειρατών.

Η ονομασία της προέρχεται από το ομώνυμο εκκλησάκι, της Παναγίας της Χιλιαδούς, που βρίσκεται κοντά στην παραλία. Σύμφωνα με μια εκδοχή, ήταν η χιλιοστή εκκλησία που έχτισε η αυτοκράτειρα Θεοδώρα. Εικόνες από την παραλία θα «ταξιδέψουν» σύντομα σε ολόκληρο τον κόσμο μέσω της ταινίας «Triangle of Sadness», που φέρει την υπογραφή του βραβευμένου με «Χρυσό Φοίνικα» σκηνοθέτη Ρούμπεν Έστλουντ.

Στη Χιλιαδού θα γυριστεί η νέα ταινία του Σουηδού, που υπολογίζεται ότι θα κοστίσει περίπου 11 εκατ. δολάρια. Η εταιρία παραγωγής των Γιώργου Καρναβά και Κωνσταντίνου Κοντοβράκη, Heretic, ξεκίνησε ήδη τα γυρίσματα, τα οποία υπολογίζεται να διαρκέσουν οκτώ εβδομάδες. Με το που θα ολοκληρωθούν, οι ηθοποιοί θα ταξιδέψουν και σε κάποια νησιά του Ιονίου, ώστε να ολοκληρώσουν τα γυρίσματα της ταινίας περίπου στα μέσα Οκτωβρίου.

Η ταινία εστιάζει στο χώρο της μόδας με το μεγαλύτερο μέρος της να διαδραματίζεται πάνω σε ένα γιοτ. Μέσα από μια μεταφορά για το τέλος του Δυτικού Πολιτισμού, οι κακομαθημένοι επιβάτες του βρίσκονται ναυαγοί σε ένα ερημονήσι, με την ιεραρχία να αντιστρέφεται ριζικά και μια μεσήλικη Φιλιππινέζα καμαριέρα να αναλαμβάνει την ευθύνη για την επιβίωση της ομάδας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.