ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ»: Δείτε πως είναι 44 χρόνια μετά ο «Ιούδας» (φώτο)

«Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ»: Δείτε πως είναι 44 χρόνια μετά ο «Ιούδας» (φώτο)

Κάθε χρόνο, είθισται τη Μεγάλη Εβδομάδα, προβάλλεται στην ελληνική τηλεόραση η τηλεοπτική σειρά του Φράνκο Τζεφιρέλι, «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ».

Η πετυχημένη σειρά, προβλήθηκε για πρώτη φορά το 1977 και μέχρι σήμερα παραμένει εξαιρετικά δημοφιλής. Πώς είναι όμως σήμερα, 44 χρόνια μετά το τέλος της σειράς, οι πρωταγωνιστές;

Τον Ιούδα υποδύθηκε ο Βρετανός ηθοποιός Ίαν ΜακΣέιν, ο οποίος σήμερα είναι 78 ετών.

​​​​​​​Πρόκειται για τον ηθοποιό που ίσως έκανε την πιο πετυχημένη καριέρα σε σχέση με τους υπόλοιπους από το καστ της σειράς, καθώς έχει πρωταγωνιστήσει σε μεγάλες παραγωγές στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο. Ενδεικτικά, έχει παίξει στους Πειρατές της Καραϊβικής: Σε άγνωστα Νερά, όπου υποδύθηκε τον Μαυρογένη, αλλά και στο Game of Thrones.

Παρότι έχουν περάσει τέσσερις δεκαετίες, ο χρόνος φαίνεται πως έχει φερθεί πολύ καλά στον Ίαν ΜακΣέιν. Ο Βρετανός ηθοποιός, που έχει γεννηθεί το 1942, έχει παντρευτεί τρεις φορές και έχει αποκτήσει δύο παιδιά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.