ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Σπάνιο κλικ από το 1988: Οταν η Ελένη Ράντου υποδυόταν την κόρη της Αλίκης Βουγιουκλάκη (φωτο)

Σπάνιο κλικ από το 1988: Οταν η Ελένη Ράντου υποδυόταν την κόρη της Αλίκης Βουγιουκλάκη (φωτο)

Μια σπάνια φωτογραφία της Ελένης Ράντου με την Αλίκη Βουγιουκλάκη μοιράστηκε η Έλενα Μακρή Λυμπέρη στο Instagram.

Η γνωστή παρουσιάστρια μοιράζεται συχνά σπάνιες φωτογραφίες και τις ιστορίες τους.

Αυτή τη φορά μοιράστηκε ένα ρετρό κλικ από την θεατρική συνύπαρξη των δύο ηθοποιών που λίγοι θυμούνται.

Στη φωτογραφία, βλέπουμε τη νεαρή Ελένη Ράντου να φορά ένα αστραφτερό φόρεμα με animal print ενώ έχει τα μαλλιά της πολύ κοντά και την Αλίκη, από πίσω της με κόκκινο πουά τοπ και τα ξανθά της σγουρά μαλλιά να πέφτουν στους ώμους, λαμπερή όπως πάντα.

Το στιλ είναι η επιτομή των 80s τόσο στα μαλλιά όσο και στα ρούχα.

Η Ελένη Ράντου, πολλά χρόνια πριν πρωταγωνιστήσει στο αγαπημένο και εμβληματικό πλέον «Κωνσταντίνου & Ελένης» και σε πολλές άλλες τηλεοπτικές επιτυχίες, έκανε τα πρώτα της βήματα στο θέατρο. Ήταν αριστούχος του Εθνικού Θεάτρου και το 1988 βρέθηκε στην επιτυχημένη θεατρική παράσταση «Λίγο πιο νωρίς, λίγο πιο αργά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.