ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Η σπάνια φωτογραφία του Λάμπρου Κωνσταντάρα αγκαλιά με την κατά 25 χρόνια νεότερη σύζυγό του (φωτο)

Η σπάνια φωτογραφία του Λάμπρου Κωνσταντάρα αγκαλιά με την κατά 25 χρόνια νεότερη σύζυγό του (φωτο)

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας υπήρξε ένας από τους πιο σημαντικούς Έλληνες ηθοποιούς της γενιάς του.

Μας χάρισε μοναδικές ερμηνείες και αξέχαστες ατάκες στις εμβληματικές ταινίες όπου πρωταγωνιστούσε. Αρχοντάνθρωπος, άφησε το αποτύπωμά του στον παλιό, ελληνικό κινηματογράφο.

Μια σπάνια φωτογραφία του με την δεύτερη και τελευταία σύζυγό του είχε μοιραστεί στο Instagram του ο δημοσιογράφος Άρης Λουπάσης.

Στην ασπρόμαυρη φωτογραφία βλέπουμε τον Λάμπρο Κωνσταντάρα να κρατά στην αγκαλιά του την σύζυγό του, Φιλιώ Κεκάτου. Εκείνος φορά ένα ριγέ σακάκι και γυαλιά ενώ η νεαρή σύζυγός του ένα λευκό outfit και λουλούδια στα μαλλιά.

Γνωρίστηκαν το 1961 όταν εκείνος ήταν ήδη 48 ετών ενώ εκείνη μόλις 23 και μετά από δέκα χρόνια σχέσης παντρεύτηκαν το 1971 όπου έζησαν μαζί αγαπημένοι και ερωτευμένοι μέχρι το τέλος της ζωής του το καλοκαίρι του 1985.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Υπήρξε όχι μόνο ένας μεγάλος και σπουδαίος ηθοποιός αλλά και ένας από τους γοητευτικότερους άντρες της εποχής και μέγας γυναικοκατακτητής, ένας γνήσιος μπον βιβέρ, στην σχέση του όμως με την Φιλιώ όπως αναφέρεται έδειξε μεγάλη αφοσίωση και εκτίμηση στο πρόσωπο της. Ήταν “το λιμάνι του” όπως δήλωνε ο ίδιος, η γυναίκα που ήταν δίπλα του στα χρόνια της μεγάλης “ανόδου” αλλά και στις δυσκολίες του, ο άνθρωπος που τον βοήθησε να ωριμάσει σαν προσωπικότητα και σαν καλλιτέχνης και το κυριότερο στάθηκε σαν “βράχος” στα τελευταία του χρόνια και στα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε», αναφέρει ο δημοσιογράφος στη λεζάντα της φωτογραφίας του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.