ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δείτε ποιοι είναι υποψήφιοι για το ρόλο του James Bond

Δείτε ποιοι είναι υποψήφιοι για το ρόλο του James Bond

Πάνε και έρχονται οι φήμες για τον ηθοποιό που θα γίνει ο νέος πράκτορας 007, που θα αντικαταστήσει τον Ντάνιελ Γκρεγκ, ο οποίος αποχωρεί μετά το «Spectre».

Το θέμα έχει πλέον πάρει μεγάλες διαστάσεις και αποτελεί ερώτημα σε πρακτορεία στοιχημάτων.

Damian Lewisbond1

Οι πιθανότητες να αναλάβει το ρόλο ο πρωταγωνιστής του Homeland έχουν μειωθεί στα πρακτορεία στοιχημάτων. Αν και κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος.

Idris Elba FILE - This Jan. 4, 2014 file photo shows actor Idris Elba at the Palm Springs International Film Festival Awards Gala  in Palm Springs, Calif. Elba tweeted Friday, April 18, that his son Winston was born Thursday, adding a photo of the babyís tiny hand gripping his finger. Elba had Winston with his girlfriend, Naiyana Garth. (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP, File) ORG XMIT: NYET515

Ο Elba απασχόλησε και το τελευταίο διάστημα για με όλα αυτά που έχουν γραφεί για το εάν θα είναι ή όχι ο επόμενος 007. Σίγουρα θα ήταν μία καλή επιλογή για να γίνει ο πρώτος μαύρος πράκτορας στην ιστορία του Bond. Πάντως ο ίδιος διέψευσε τις φήμες που τον θέλουν να έχει πάρει το ρόλο.

Tom Hardy TORONTO, ON -- SEPTEMBER 5, 2014--Actor Tom Hardy is photographed during a day of press for the new film, "The Drop," at the Toronto International Film Festival, Sept. 5, 2014. (Jay L. Clendenin / Los Angeles Times)

Θα μπορούσε να είναι η προφανής επιλογή για να συνεχίσει τον Bond που αγαπήσαμε από τον Daniel Craig. Έχει δώσει τα διαπιστευτήριά του παίζοντας στο Bronson και το Locke και ήταν πολύ καλός στο «Mad Max: Fury Road» και το «The Dark Knight Rises».

Henry Cavill bond4

Πολύ όμορφος και ιδιαίτερα ικανός να υποδύεται έναν σούπερ ήρωα, αλλά είναι αρκετό για να κάνει την μετάβαση από το ρόλο του Clark Kent σ’ αυτόν του Bond; Κανένας δεν μπορεί να είναι σίγουρος. Εξάλλου το συμβόλαιο του τον υποχρεώνει να κάνει άλλες τρεις ταινίες ως Superman.

Michael Fassbender bond5

Θα μπορούσε να είναι πραγματικά μία ενδιαφέρουσα περίπτωση για τον ρόλο του Bond. Όμως υπάρχουν κάποια προβλήματα, καθώς είναι ιδιαίτερα απασχολημένος, αφού εκτός από το Σεξπηρικό«Μάκβεθ» θα παίξει στο «Προμηθέας 2», το Steve Jobs και το «X-Men: Αποκάλυψη».

Hugh JackmanAustralian actor Hugh Jackman attends the British premiere of his latest film "Real Steel" in Leicester Square, central London, on September 14, 2011.  AFP PHOTO / KI PRICE

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε αυτήν την περίπτωση είναι ο ίδιος ο ηθοποιός που πρότεινε τον εαυτό του για το ρόλο. Μιλώντας στην αυστραλιανή τηλεόραση δήλωσε ότι όταν αποχωρήσει ο Craig από το ρόλο θα έβλεπε σοβαρά να υποδυθεί τον 007. Μάλιστα είπε ότι παλαιότερα τον έχουν προσεγγίσει από την παραγωγή του Bond.«Εκείνη την εποχή ήμουν έτοιμος να κάνω το X-Men 2 και σκέφτηκα ότι δεν ήταν η κατάλληλη εποχή για κάτι τέτοιο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.