ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ελένη Μπούση: Μια σύγχρονη «Μητέρα Τερέζα» που θα δώσει 3,5 εκ. δολάρια στις έρευνες για τον καρκίνο!

Ελένη Μπούση: Μια σύγχρονη «Μητέρα Τερέζα» που θα δώσει 3,5 εκ. δολάρια στις έρευνες για τον καρκίνο!

Χαμηλών τόνων αλλά υψηλής ακτινοβολίας, η Ελένη Μπούση επιτελεί πλούσιο φιλανθρωπικό έργο χωρίς η ίδια να θορυβεί. Αφήνει τις πράξεις της να «θορυβούν»! Με μεγαλείο ψυχής και έχοντας αφιερώσει όλη της τη ζωή στο να βοηθά ευάλωτες ομάδες ανοίγει την καρδιά της και μια μεγάλη αγκαλιά όπου χωρούν όλοι όσοι χρειάζονται την βοήθεια της! Γι αυτό και εύλογα την αποκαλούν σύγχρονη «Μητέρα Τερέζα»!

Η τεράστια προσφορά της, όπως διαβάζουμε και στο αφιέρωμα που έκανε η Σίσσυ Παπαγεωργίου, η «ψυχή» του sissysworld, δεν έχει όρια και δεν μπορεί να περιοριστεί σε μια μόνο κατηγορία ευπαθών ανθρώπων, ούτε εγκλωβίζεται σε εδαφικά σύνορα! Για να παράξει αποτελεσματικά το έργο της διακτινίζεται σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης! Αμερική, Ελλάδα, Αφρική, Κούβα είναι μερικά μόνο από τα μέρη όπου η Ελένη Μπούση έχει κάνει κατάθεση ψυχής και έχει βραβευτεί γι αυτό!

Η βοήθειά της απευθύνεται σε όλα τα «παιδιά της» όπως λέει η ίδια στο sissysworld, εννοώντας τα «ανάπηρα παιδάκια της», τα «γεροντάκια της», τα «ορφανά της», τους καρκινοπαθείς της! Αγωνίζεται επίσης και για τα ανθρώπινα δικαιώματα!

(Η κα Παπαγεωργίου με την Ελένη Μπούση κατά τη διάρκεια της εκ βάθους συνομιλίας τους)

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διαβάστε την «κινηματογραφική» ζωή της Ελένης Μπούση μόνο στο sissysworld.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.