ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο Δήμος Βύρωνα για τον Κώστα Βουτσά: «Βυρωνιώτης που έμελλε να ταυτιστεί με τη χρυσή εποχή του κινηματογράφου»

Ο Δήμος Βύρωνα για τον Κώστα Βουτσά: «Βυρωνιώτης που έμελλε να ταυτιστεί με τη χρυσή εποχή του κινηματογράφου»

Ο Κώστας Βουτσάς συνέδεσε κομμάτι της ζωής του και της τέχνης του με τον Δήμο Βύρωνα και με αφορμή την απώλεια του σπουδαίου ηθοποιού ο δήμαρχος, Γρηγόρης Κατωπόδης, εξέφρασε τη θλίψη και τα συλλυπητήριά του προς την οικογένειά του.

«Όπως και ολόκληρη η Ελλάδα, έτσι κι εμείς στον Βύρωνα ακούσαμε συντετριμμένοι την είδηση του θανάτου του Κώστα Βουτσά. Ο μεγάλος μας κωμικός, ο αστείρευτος άνθρωπος, ο Βυρωνιώτης που έμελλε να ταυτιστεί με τη χρυσή εποχή του ελληνικού κινηματογράφου, δεν είναι πια ανάμεσά μας και ο χώρος του πολιτισμού πενθεί, όντας από σήμερα φτωχότερος. Οι ερμηνείες του στη μεγάλη και μικρή οθόνη, στο σανίδι και φυσικά στο Φεστιβάλ “Στη Σκιά των Βράχων” της πόλης μας θα μας μείνουν αξέχαστες, όπως επίσης θα μείνει πάντα στη μνήμη και στις καρδιές μας το μοναδικό του ταλέντο, ο υπέροχος χαρακτήρας του, η αισιοδοξία του, το ασίγαστο πάθος του για τη ζωή αλλά και η μεγάλη του καρδιά, που ξεχείλιζε από αγάπη», αναφέρει, σε δήλωσή του, ο κ. Κατωπόδης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Θα ήθελα και προσωπικά, αλλά και εκπροσωπώντας τη δημοτική Αρχή της πόλης μας, να εκφράσω τα βαθιά μου συλλυπητήρια προς την οικογένειά του και την οδύνη μου για την απώλεια αυτού του μεγάλου Έλληνα», καταλήγει ο δήμαρχος Βύρωνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.