ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η τελευταία εμφάνιση του Κώστα Βουτσά στη θεατρική σκηνή λίγο πριν φύγει από τη ζωή (φώτο)

Η τελευταία εμφάνιση του Κώστα Βουτσά στη θεατρική σκηνή λίγο πριν φύγει από τη ζωή (φώτο)

Στις 26 Φεβρουαρίου, ο αγαπητός σε μικρούς και μεγάλους ηθοποιός Κώστας Βουτσάς, έφυγε από τη ζωή στα 88 του χρόνια. Μετά από σκληρή μάχη, που έδινε από τις 7 Φεβρουαρίου στο νοσοκομείο Αττικόν, με τις τελευταίες μέρες να βρίσκεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας, η καρδιά του δεν άντεξε.

​Λύγισε και σταμάτησε να χτυπά ρίχνοντας την αυλαία της ζωής ενός από τους μακροβιότερους, τους πλέον λαοφιλείς και ταλαντούχους ηθοποιούς αυτού του τόπου και σκορπίζοντας τεράστια συγκίνηση στους κόλπους του θεάτρου και του κινηματογράφου, που τόσο πιστά υπηρέτησε, αλλά στους αμέτρητους απλούς ανθρώπους που τον λάτρεψαν μέσα από τους ρόλους του.

Ο Κώστας Βουτσάς βρισκόταν στο αγαπημένο του μέρος, μέχρι και την τελευταία στιγμή, της εισαγωγής του στο νοσοκομείο, που δεν ήταν άλλο από τη σκηνή. Έπαιζε τον ρόλο του βασιλιά, στο διάσημο έργου του Charles Perrault σε μορφή μιούζικαλ, “Η Σταχτοπούτα”. Η τελευταία του σύζυγος, Αλίκη Κατσαβού και ο 4χρονος γιος τους, Φοίβος, φυσικά βρέθηκαν στο πλευρό του στην επίσημη πρεμιέρα στα τέλη του Δεκέμβρη κι εκείνος έλαμπε ποζάροντας μαζί τους.

Ένα μήνα πριν βρέθηκε και στην κοπή της πίτας της παράσταση, στο θέατρο Broadway.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πολλοί ήταν και οι φίλοι και οι συνάδελφοι που βρέθηκαν στο πλευρό του, για να τον απολαύσουν στη σκηνή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.