ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δήμητρα Γαλάνη: Kατηγορίες ότι κατήγγειλε συσσίτιο λόγω συνωστισμού – Τι απαντά η ίδια

Δήμητρα Γαλάνη: Kατηγορίες ότι κατήγγειλε συσσίτιο λόγω συνωστισμού – Τι απαντά η ίδια

Αναστάτωση επικρατεί τις τελευταίες ώρες γύρω από το όνομα της Δήμητρας Γαλάνη, η οποία σύμφωνα με μαρτυρία κάλεσε τη Δημοτική Αστυνομία για να καταγγείλει συσσίτιο λόγω συνωστισμού.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος από τη δομή “Ο Άλλος Άνθρωπος” που μαγειρεύει και διανέμει φαγητό σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη, προχώρησε σε μία δημοσίευση στο Facebook στην οποία έγραψε ότι μία ερμηνεύτρια, η Δ.Γ. (δεν ανέφερε ολόκληρο το όνομα), κάλεσε τη Δημοτική Αστυνομία για να σταματήσει το συνωστισμό που είχε δημιουργηθεί σε μέρος κοντά στο σπίτι της στο κέντρο της Αθήνας, όπου, δηλαδή, μοιραζόταν φαγητό σε ανθρώπους με ανάγκη.

Αρκετοί ήταν οι χρήστες που έσπευσαν να σχολιάσουν τη δημοσίευση του Κωσνταντίνου Πολυχρονόπουλου αφήνοντας μάλιστα και σχόλια κατά της Δήμητρας Γαλάνη, η οποία έπειτα από μερικές ώρες έδωσε τη δική της απάντηση.

Συγκεκριμένα η ερμηνεύτρια προχώρησε σε Post στο Facebook όπου ανέφερε: “Διαβάζοντας όσα έχουν γραφτεί τις τελευταίες ώρες στα social media θα ήθελα να τοποθετηθώ για να κλείσει αυτό το θέμα οριστικά και να αποφευχθούν οι παρανοήσεις”.



Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως φαίνεται στα σχόλια λίγοι χρήστες έδειξαν να πιστεύουν την εκδοχή της τραγουδίστριας. Οι περισσότεροι έκαναν αρνητικά σχόλια προς την ίδια γράφοντας “Ντροπή”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.