ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δημήτρης Παπαμιχαήλ: Η σπάνια φωτογραφία από όταν ενσάρκωσε τον θεό Απόλλωνα σε ηλικία 25 ετών (φωτο)

Δημήτρης Παπαμιχαήλ: Η σπάνια φωτογραφία από όταν ενσάρκωσε τον θεό Απόλλωνα σε ηλικία 25 ετών (φωτο)

Το «φως» της δημοσιότητας είδε μια σπάνια φωτογραφία του Δημήτρη Παπαμιχαήλ.

Τη φωτογραφία μοιράστηκε στο Instagram ο δημοσιογράφος Άρης Λουπάσης.

Πρόκειται για μια ασπρόμαυρη φωτογραφία από το μακρινό 1959, πριν γίνει ακόμη γνωστός ηθοποιός.

Στη ρετρό φωτογραφία, βλέπουμε τον νεαρό τότε Παπαμιχαήλ στα «Επιδαύρια 1959», ντυμένος θεό Απόλλωνα φορώντας ένα λευκό κοντό ένδυμα, σανδάλια και στέμμα στο κεφάλι.

Δίπλα του η Γκέλυ Μαυροπούλου (χωρίς την στολή της θεάς Αθηνάς), η Δέσπω Διαμαντίδου ως Προφήτισσα Πυθία και ο Βασίλης Κανάκης ως Αίγισθος.

Οι ηθοποιοί πρωταγωνίστησαν με επιτυχία στην τριλογία του Αισχύλου “Ορέστεια” που παρουσιάστηκε τον Ιούνιο στα «Επιδαύρια 1959» από την σκηνή του Εθνικού Θεάτρου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.