ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Στέλιος Καραΐνδρος: «Έφυγε» από τη ζωή ο πρώην ντράμερ του συγκροτήματος 2002 GR (βίντεο)

Ο Στέλιος Καραΐνδρος υπήρξε ντράμερ του συγκροτήματος από το 1974 έως το 1993

Στέλιος Καραΐνδρος: «Έφυγε» από τη ζωή ο πρώην ντράμερ του συγκροτήματος 2002 GR (βίντεο)

Την τελευταία του πνοή άφησε ο πρώην ντράμερ των 2002GR, Στέλιος Καραΐνδρος. Τη δυσάρεστη είδηση γνωστοποίησε με ανάρτηση που έκανε στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook ο Γιάννης Νικολάου, ο γνωστός μουσικός του συγκροτήματος Λαθρεπιβάτες.

«Έφυγε και ο Πειραιώτης ντράμερ των 2002GR, Στέλιος Καραΐνδρος. Αγαπημένος και ταλαντούχος άνθρωπος. Τα συλλυπητήρια μου σε συγγενείς και φίλους» έγραψε ο Γιάννης Νικολάου, ενώ συνόδευσε το μήνυμά του με το τραγούδι των 2002GR, «Mαγική Αυλή».

Ο Στέλιος Καραΐνδρος υπήρξε ντράμερ του συγκροτήματος έως το 1993.

Οι 2002 GR υπήρξαν δημοφιλές ποπ-ροκ μουσικό συγκρότημα με ελληνικό στίχο. Με αυτή την ονομασία, το συγκρότημα υπάρχει από το 1982 ως διάδοχος του γκρουπ, που σχηματίστηκε το 1970 από τη συνεργασία του τραγουδιστή Ηλία Ασβεστόπουλου με τα μέλη του συγκροτήματος Σκορπιός, με αρχική ονομασία Ηλίας Ασβεστόπουλος – 2002.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι 2002 GR έχουν κυκλοφορήσει πάνω από δέκα δίσκους σημειώνοντας μεγάλες και διαχρονικές επιτυχίες όπως οι: Ο Σιδερένιος άνθρωπος, η Μαγική αυλή, Είπες πως, Άννα, Τι να σου προσφέρω και Δεν είσαι έρωτας εσύ είναι μερικά από τα δημοφιλέστερα και πιο διαχρονικά κομμάτια του συγκροτήματος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.