ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η “τρελή ζωή” του Έλτον Τζον σε βιβλίο

Η “τρελή ζωή” του Έλτον Τζον σε βιβλίο

Η «τρελή ζωή» του Έλτον Τζον πρόκειται να κυκλοφορήσει το 2019 σε ένα αυτοβιογραφικό βιβλίο που γράφει αυτήν την περίοδο ο διάσημος Βρετανός καλλιτέχνης.

Η ανακοίνωση έγινε από τις εκδόσεις ΜακΜίλαν και Χολτ, που δήλωσαν ότι έχουν αποκτήσει από κοινού τα παγκόσμια δικαιώματα για το άτιτλο έως τώρα βιβλίο απομνημονευμάτων του μουσικού.

Πίσω από την αυτοβιογραφία του 69χρονου Τζον βρίσκεται ο μουσικός δημοσιογράφος της εφημερίδας The Guardian και του περιοδικού GQ, Αλέξης Πετρίδης.

Σε δήλωση του ο σερ Έλτον Τζον είχε πει ότι αναζητά θέλει να γράψει τα απομνημονεύματά του ως μία διαδικασία «κάθαρσης».

Είπε ότι «καθώς κοιτάζω πίσω, συνειδητοποιώ πως έχω κάνει μία τρελή ζωή, είχα το προνόμιο να έχω μία ακραία ζωή… Η ζωή μου ήταν σαν ένα τρενάκι του λούνα παρκ που ακόμα βρίσκεται σε κίνηση».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έχοντας πίσω του καριέρα πέντε δεκαετιών ο Τζον έχει κερδίσει πέντε βραβεία Grammy και ένα βραβείο Όσκαρ, και η καριέρα του είναι «χτισμένη» σε τραγούδια που πλέον θεωρούνται κλασικά, όπως το «Rocket Man», το «I’m Still Standing» και το «Tiny Dancer».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.