ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κυκλοφόρησε το βιβλίο του Γ.Παντέλογλου «Ζήσε… τώρα! Γλυκό μου…ρε»

Κυκλοφόρησε το βιβλίο του Γ.Παντέλογλου «Ζήσε… τώρα! Γλυκό μου…ρε»

Μια ερωτική ιστορία που έγραψαν οι πρωταγωνιστές της με το «θέλω» και την αθωότητα της αλληλογραφίας τους αφορά το νέο βιβλίο του Γρηγόρη Ε. Παντελόγλου με τίτλο «Ζήσε τώρα γλυκό μου…ρε».

Μέσα από αυτήν την επιστολογραφία, καταγράφονται οι συναισθηματικές διακυμάνσεις και οι ψυχικοί κραδασμοί των ηρώων και εκεί μπορεί να διακρίνει κάποιος τον σεβασμό και την αγάπη, το πάθος και το χιούμορ, τη χαρά, αλλά και τη θλίψη, σε όλη τη διαδρομή της διαπροσωπικής ερωτικής τους αλληλεξάρτησης.

Είναι μια απλή και χαμηλόφωνη ιστορία γραμμένη με αυθορμητισμό και με λόγο κοσμημένο με κάθε δυνατή λέξη που μπορεί να αποδώσει την πληθώρα των συναισθημάτων και των μνημών που ταλανίζουν τους ήρωες.

Απόλυτη ελευθερία στον λόγο λοιπόν και τόλμη, η οποία αντανακλά την απόλυτη ευτυχία των πρωταγωνιστών που παρασύρονται από τη σαρωτική δύναμη του έρωτα, και γι’ αυτόν τον λόγο περιγράφουν τις ιδιωτικές ερωτικές συναντήσεις τους με άνεση και ζωντάνια, χωρίς περιστροφές, χωρίς ενδιάμεσες παρενθέσεις, αφού στα παθήματα-μαθήματα των κορμιών τους, συμμετέχει η ψυχή τους, ως η πιο καίρια και ουσιαστική πτυχή της ένωσής τους.

Ο συγγραφέας Γρηγόρης Ε. Παντελόγλου εξομολογείται την τρυφεράδα του έρωτα με ευαίσθητους, αισθαντικούς και εκφραστικούς τρόπους γραφής, με αρμονία και αθωότητα, προσαρμοσμένη όμως στα ανθρώπινα μέτρα, προκειμένου να αναδειχθεί η ανθρώπινη και ουσιαστική πλευρά των ηρώων και τελικά οι αναγνώστες να μπορέσουν να χαμογελάσουν και να αισθανθούν πιο αισιόδοξοι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.