ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βίντεο: Ατρόμητος 73χρονος πήδηξε από λόφο στο νερό και τους άφησε όλους «άφωνους»

Το γύρο του διαδικτύου κάνει το παραπάνω βίντεο που απεικονίζει έναν ατρόμητο 73χρονο, ο οποίος πήδηξε από βράχο μέσα στο νερό.

Συγκεκριμένα ο ηλικιωμένος, πήδηξε από τον βράχο του Fawn’s Leap στα προάστια της Νέας Υόρκης μέσα στο νερό με το πλήθος να τον αποθεώνει.

Χωρίς να φοβάται τίποτα και με αρκετούς νεαρούς γύρω γύρω, οι οποίοι είχαν την περιέργεια αν θα το κάνει, έτρεξε και πήδηξε από τον βράχο και συγκεκριμένα από ύψος μεγαλύτερο από 15 μέτρα.

Όπως αναφέρουν τοπικά Μέσα, ο 17χρονος Μάθιου Χάικς από τη Νέα Υόρκη, βρισκόταν μαζί με φίλους του στο σημείο ώστε να παρακολουθήσουν τις βουτιές των πιο… ατρόμητων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.