ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βίντεο: Η στιγμή που Ουκρανή δημοσιογράφος δέχεται επίθεση στον «αέρα» – «Φασίστες»

Επίθεση από έναν εξαγριωμένο άνδρα δέχθηκε στον «αέρα» η Ουκρανή δημοσιογράφος του δικτύου News One, Violetta Tovkes!

Η γυναίκα μετέδιδε ρεπορτάζ από ένα μνημείο αφιερωμένο στα θύματα του Μεγάλου Λιμού της Ουκρανίας στις αρχές της δεκαετίας του 1930.

Στο σοκαριστικό βίντεο ο άγνωστος άνδρας πλησιάζει τη ρεπόρτερ, ρίχνει στο έδαφος το μικρόφωνό της και στη συνέχεια προχωρά απειλητικά προς το μέρος της, κατηγορώντας ως «φασιστικό» το κανάλι στο οποίο εργάζεται. Ο άντρας έσπασε, επίσης, ένα κερί πένθους, που κρατούσε η δημοσιογράφος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το κανάλι κάλεσε την αστυνομία να εξετάσει την υπόθεση, λέγοντας ότι «ένα τόσο τρομερό γεγονός σωματικής βίας εναντίον δημοσιογράφου απαιτεί άμεση παρέμβαση».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.