ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Βίντεο: H στιγμή που Τούρκος «σφάζει» στη μέση του δρόμου τη σύζυγό του

Φρίκη έχει προκαλέσει στην Τουρκία το μαχαίρωμα μιας γυναίκας από τον σύζυγό της στη μέση του δρόμου.

Η επίθεση με το μαχαίρι σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή σε γειτονιά της Κωνσταντινούπολης.

Σύμφωνα με την Daily Mail ο δράστης επιτέθηκε στο θύμα την ώρα που είχε βγει να αγοράσει γάλα.

Κατά την ίδια πηγή το μαχαίρωμα στη μέση του δρόμου έγινε επειδή η γυναίκα, η Aleyna Tulay Tas, δεν ήθελε να επανασυνδεθεί με τον δράστη.

Η τουρκική ιστοσελίδα Bursada Bugun μετέδωσε την πληροφορία ότι το θύμα της επίθεσης είχε ξεκινήσει τη διαδικασία διαζυγίου από τον σύζυγό της, Okan Tas, επειδή ήταν επανειλημμένα βίαιος απέναντί της.

Για το λόγο αυτό, μάλιστα, η γυναίκα είχε μετακομίσει στο σπίτι της μητέρας της αφού προηγούμενος είχε βρει καταφύγιο σε ξενώνα για κακοποιημένες γυναίκες.

Η επίθεση με το μαχαίρι έχει καταγραφεί σε κάμερα ασφαλείας με τον Okan Tas να φαίνεται αρχικά να τραβάει την Aleyna.

Όταν αυτή, δε, προσπάθησε να ξεφύγει τότε ο Okan φαίνεται να βγάζει ένα μαχαίρι και να καταφέρνει πολλαπλά χτυπήματα στην γυναίκα.

Μετά την επίθεση ο δράστης αρχικά διέφυγε αλλά στη συνέχεια συνελήφθη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η γυναίκα που δέχθηκε το μαχαίρωμα νοσηλεύεται σε νοσοκομείο αναρρώνοντας από τα σοβαρά τραύματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.