ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Το μήνυμα του Πάπα Φραγκίσκου στο ετήσιο συνέδριο TED 2017

Το μήνυμα του Πάπα Φραγκίσκου στο ετήσιο συνέδριο TED 2017

Σε ένα μήνυμα ελπίδας προς τους ανθρώπους όλων των θρησκειών, προς αυτούς που έχουν την εξουσία και σε αυτούς που δεν την έχουν, στους ηγέτες όλους του κόσμου, ο Πάπας σχολιάζει όσα γίνονται στον κόσμο και καλεί την ανθρωπότητα να αφήσει την ελπίδα, την αλληλεγγύη και την τρυφερότητα να επικρατήσουν. Καλεί επίσης τους ηγέτες να ενεργούν με ταπεινοφροσύνη.

«Ο κάθε άνθρωπος ως μονάδα είναι αρκετός για να υπάρχει η ελπίδα, και αυτός ο άνθρωπος μπορείς να είσαι εσύ» είπε ο Πάπας Φραγκίσκος στο μήνυμα που βιντεοσκόπησε στο Βατικανό και προβλήθηκε στο ετήσιο συνέδριο TED 2017 στο Βανκούβερ του Καναδά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Αφήστε μας να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλο, να θυμόμαστε ότι ο “άλλος” δεν είναι απλά ένα στατιστικό νούμερο, ένας αριθμός. Όλοι χρειαζόμαστε ο ένας τον άλλο» είπε ο Φραγκίσκος, αναφερόμενος και στο προσφυγικό ζήτημα.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.