ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ιερώνυμος: «Καθήκον της Ελλάδας και της Εκκλησίας να γίνει μέλος της κοινωνίας μας ο Σαϊντού Καμαρά»

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος ζητά να μην απελαθεί ο Σαϊντού Καμαρά

Ιερώνυμος: «Καθήκον της Ελλάδας και της Εκκλησίας να γίνει μέλος της κοινωνίας μας ο Σαϊντού Καμαρά»

Ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος καλεί την κυβέρνηση να εξαντλήσει κάθε νόμιμο μέσο ώστε να μην κινηθούν οι διαδικασίες απέλασης του αλλοδαπού μαθητή της Γ’ Λυκείου Σαϊντού Καμαρά.

«Γνωρίζω προσωπικά τον μικρό μαθητή και από τις συναντήσεις του μαζί του είδα στα μάτια του τη λαχτάρα του να κάνει την Ελλάδα δεύτερη πατρίδα του. Είναι καθήκον μας ως Εκκλησία και ως Έλληνες να τον αγκαλιάσουμε και να φροντίσουμε να γίνει μέλος της κοινωνίας μας, όπως άλλωστε έχουμε κάνει πολλές φορές στο παρελθόν», ανέφερε ο Αρχιεπίσκοπος.

Να σημειωθεί ότι ο μικρός Σαϊντού Καμαρά, φιλοξενείται στον ξενώνα «ΕΣΤΙΑ» του φιλανθρωπικού οργανισμού “ΑΠΟΣΤΟΛΗ” της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Αρχιεπίσκοπος συχνά επισκέπτεται τη συγκεκριμένη, αλλά και τις υπόλοιπες δομές της Εκκλησίας που φιλοξενούν ανήλικους αλλοδαπούς και ασυνόδευτα παιδιά και έχει την ευκαιρία να συνομιλεί μαζί τους και να διαπιστώνει από κοντά την πρόοδό τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.