ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αχαϊα: Δεν είχε τον Θεό του! Παπάς “ραλίστας” με όπλο και μαχαίρι!

Αχαϊα: Δεν είχε τον Θεό του! Παπάς “ραλίστας” με όπλο και μαχαίρι!

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ όταν μετά από καταδίωξη ΙΧ που είχε περάσει όχι ένα αλλά πολλά κόκκινα φανάρια, στο τιμόνι να κάθεται ένας ιερέας. Μάλιστα η εκπληξη των αστυνομικών δεν σταμάτησε εκεί.

Ο 38χρονος ιερέας από την Ορεινή Αχαΐα, σύμφωνα με το Patrastimes.gr, έβρισε τους αστυνομικούς οι οποίοι όταν έκανα έλεγχο στο αυτοκίνητό του βρήκαν ένα μαχαίρι και ένα όπλο! 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιερέας είχε πάει την Κυριακή στην Πάτρα, σε νυχτερινό κέντρο και αφού διασκέδασε μπήκε μαζί με τον αδελφό του στο αυτοκίνητο του για να πάρει το δρόμο της επιστροφής.

Όμως, παραβίασε πολλά κόκκινα φανάρια και όταν τον πήραν χαμπάρι άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. άρχισε η καταδίωξη.

Ο παπάς δεν σταματούσε και κλήθηκε και περιπολικό της Άμεσης Δράσης Πατρών. Όταν εδέησε να σταματήσει έβρισε τους αστυνομικούς. Σε έλεγχο που έγινε στο ΙΧ βρέθηκε ένα όπλο και ένα μαχαίρι! 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο παπάς οδηγήθηκε στο τμήμα  και αργότερα συνελήφθη όπως και ο αδελφός του.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.