ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πρόεδρος Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδας: «Το τζαμί που μας φτιάξανε είναι σαν περίπτερο» (βίντεο)

Πρόεδρος Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδας: «Το τζαμί που μας φτιάξανε είναι σαν περίπτερο» (βίντεο)

Ότι είναι πολύ μικρό το τζαμί που κατασκευάζεται στον Βοτανικό καταγγέλλει ο πρόεδρος της Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδος, Ναΐμ Ελ Γκαντούρ.

Αναφέρει χαρακτηριστικά μάλιστα ότι έχει το μέγεθος ενός… περιπτέρου.

Μίλησε στη δημοσιογράφο Μαρία Γιαχνάκη για φλέγοντα θέματα που αφορούν το τζαμί στην Αθήνα, για τις σφαγές των χριστιανών ορθόδοξων στην Αφρική και στη Μέση Ανατολή, αλλά και για το μέλλον των μουσουλμάνων που ζουν στην Ελλάδα.

Οταν η δημοσιογράφος ανέφερε τις σφαγές χριστιανών από τζιχαντιστές στην Αφρική και στη Μέση Ανατολή ο κύριος Ελ Γκαντούρ υποστήριξε ότι τα χτυπήματα αυτά δεν είναι θρησκευτικά, αλλά είναι καθοδηγούμενα από μυστικές υπηρεσίες

Μεταξύ άλλων, ο κ. Ελ Γκαντούρ «καυτηρίασε» τη… μυστικοπάθεια της κυβέρνησης γύρω από τη δημιουργία του ισλαμικού τεμένους στην Αθήνα. «Το κρατάνε τόσο μυστικό τι χτίζουν, λες και χτίζουν πυρηνικό εργοστάσιο» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Εμείς έχουμε δώσει στους υπουργούς σχέδια και ιδέες για να είναι κάτι όμορφο, να ταιριάζει στην περιοχή, ανέφερε επίσης, μιλώντας για τις τελευταίες εξελίξεις, που θέλουν τη λειτουργία του τζαμιού να προγραμματίζεται για αμέσως μετά το Πάσχα. «Τα βάλανε στο συρτάρι τα σχέδια και φτιάξανε ένα περίπτερο» επέμεινε, σημειώνοντας ότι το κόστος κατασκευής του τεμένους ανήλθε σε 200.000 ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την δυσφορία του για το τέμενος είχε εκφράσει ο πρόεδρος των μουσουλμάνων της Ελλάδας και στον ΘΕΜΑ 104,6, πριν από περίπου ένα μήνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.