ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Εικόνες ντροπής: Διπλωμένα φορτηγά στο οδόστρωμα της Αττικής Οδού (φώτο)

Με τη συνδρομή του Στρατού ο απεγκλωβισμός

Εικόνες ντροπής: Διπλωμένα φορτηγά στο οδόστρωμα της Αττικής Οδού (φώτο)

Με το που έπεσε το πρώτο φως της ημέρας, το χάος που προκάλεσαν τα χιόνια, αλλά και η αποτυχία διαχείρισης της κατάστασης από την Αττική Οδό είναι εμφανές, καθώς μέχρι και τώρα φορτηγά παραμένουν εγκλωβισμένα.

Ειδικότερα, σχεδόν 24 ώρες από τη στιγμή που ξεκίνησε η κακοκαιρία Ελπίδα να χτυπάει την Αθήνα, φορτηγά παραμένουν διπλωμένα στο οδόστρωμα της Αττικής Οδού!

Το ένα ρεύμα της Αττικής Οδού στο ύψος της Παλλήνης παραμένει γεμάτο χιόνι με φορτηγά και νταλίκες να έχουν διπλώσει και να παραμένουν στο οδόστρωμα.

Με τη συνδρομή του Στρατού ο απεγκλωβισμός

Οι εικόνες ντροπής, με χιλιάδες ανθρώπους εγκλωβισμένους στα αυτοκίνητά τους, στο κρύο, για ατελείωτες ώρες έμοιαζαν απίστευτες. Τελικά από χθες το βράδυ στη «μάχη» για τον απεγκλωβισμό των ατόμων από την Αττική Οδό ρίχτηκε και ο στρατός, ο οποίος συνδράμει παράλληλα και για να ανοίξει ο αυτοκινητόδρομος, μαζί με την ΕΚΑΜ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα από πιο νωρίς χθες, μάχη με το χρόνο έδιναν και οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας. Σύμφωνα, μάλιστα, με πληροφορίες, αρκετοί πολίτες μεταφέρθηκαν στα σπίτια τους και από άνδρες της ΟΠΚΕ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.