ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αίσιο τέλος είχε η επιχείρηση διάσωσης μελών του πλοίου Golden Ray: Εντοπίστηκαν ζωντανoί

Αίσιο τέλος είχε η επιχείρηση διάσωσης μελών του πλοίου Golden Ray: Εντοπίστηκαν ζωντανoί

Αίσιο τέλος είχε η επιχείρηση διάσωσης για τα τέσσερα μέλη του φορτηγού πλοίου Golden Ray, που είχε αναποδογυρίσει στη θαλάσσια περιοχή έξω από τη Τζόρτζια των Ηνωμένων Πολιτειών, σύμφωνα με την Αμερικανική Ακτοφυλακή.

Τα συνεργεία διάσωσης κατάφεραν τη Δευτέρα το πρωί να έρθουν σε επαφή με τα μέλη του πληρώματος που είχαν παγιδευτεί στο μηχανοστάσιο, μετά από ακρόαση των θορύβων από το εσωτερικό του πλοίου καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας που είχε προηγηθεί.

Η κατάσταση των τριών πρώτων που διασώθηκαν ήταν «σχετικά καλή», με δεδομένες τις συνθήκες στις οποίες βρίσκονταν παγιδευμένοι για αρκετές ώρες. Το γεγονός πως και οι τρεις βρίσκονταν στο ίδιο σημείο διευκόλυνε την επιχείρηση διάσωσης. Σε ότι αφορά το τέταρτο μέλος του πληρώματος, ήταν κολλημένο πίσω από ένα γυάλινο περίβλημα στο μηχανοστάσιο του πλοίου, χωρίς να έχει πρόσβαση σε φαγητό ή νερό για περισσότερες από 36 ώρες.

Σημειώνεται πως το νοτιοκορεάτικο φορτηγό πλοίο, που μετέφερε αυτοκίνητα με προορισμό τη Μέση Ανατολή, βρέθηκε αναποδογυρισμένο στις ακτές της Τζόρτζια την Κυριακή. Σε αυτό βρίσκονταν 23 μέλη πληρώματος και ο καπετάνιος, με τα 20 άτομα να έχουν ήδη διασωθεί από τα ξημερώματα της Δευτέρας.




Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.