ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Brussels Airlines: Επιστρέφει με πτήσεις και προς την Ελλάδα από τις 15 Ιουνίου

Brussels Airlines: Επιστρέφει με πτήσεις και προς την Ελλάδα από τις 15 Ιουνίου

Η Brussels Airlines, έπειτα από 12 εβδομάδες παύσης, επιστρέφει από τις 15 Ιουνίου, με πτήσεις και προς την Ελλάδα, με περιορισμένο στο 30% το ευρωπαϊκό και στο 40% το υπόλοιπο πτητικό της πρόγραμμα.

Σύμφωνα με ανακοίνωσή της, από τις 15 Ιουνίου έως τις 31 Αυγούστου η εταιρεία θα φθάσει σταδιακά να εξυπηρετεί 59 προορισμούς σε 33 χώρες της Ευρώπης, της Ασίας, της Αφρικής και των ΗΠΑ.

​Όπως επισημαίνει η Brussels Airlines, το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί προκειμένου να εξυπηρετήσει κατ΄αρχάς κυρίως την ζήτηση για προορισμούς διακοπών, με βάση τους νέους κανόνες, αλλά και τα ισχύοντα σε κάθε χώρα. Στόχος είναι μέχρι τον Αύγουστο η εταιρεία να πραγματοποιεί 240 πτήσεις την εβδομάδα.

​«Στην Ευρώπη, θα εξυπηρετούνται 45 προορισμοί σε 20 χώρες, μεταξύ των οποίων η Ισπανία, η Πορτογαλία, η Ελλάδα, η Ιταλία, η Γαλλία και η Δανία», αλλά και κάποιοι επαγγελματικοί προορισμοί με μεγάλη ζήτηση, όπως το Βερολίνο, η Γενεύη και το Λονδίνο, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Ενόψει της επανέναρξης της δραστηριότητάς της, η Brussels Airlines, θυγατρική του Ομίλου Lufthansa, εφαρμόζει ειδικά μέτρα απολύμανσης των αεροσκαφών της, ενώ υποχρεωτική θα είναι και η χρήση μάσκας από πλήρωμα και επιβάτες.

​Στόχος της εταιρείας είναι η αποκατάσταση του 50% του συνολικού πτητικού της προγράμματος έως το τέλος του έτους, δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Ντίτερ Φρανκς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το ηλεκτρονικό σύστημα κρατήσεων της Brussels Airlines θα είναι ενημερωμένο για το νέο πρόγραμμα πτήσεων από το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας, ενώ η εταιρεία υπενθυμίζει ότι εξακολουθούν να ισχύουν οι ελαστικοί όροι αλλαγής κρατήσεων χωρίς χρέωση για ταξίδια έως το τέλος του 2021.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.