ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Θεσσαλονίκη: Τουριστικό γραφείο πληρώθηκε για πολυτελή ταξίδια στο εξωτερικό και… δεν έγιναν ποτέ

Θεσσαλονίκη: Τουριστικό γραφείο πληρώθηκε για πολυτελή ταξίδια στο εξωτερικό και… δεν έγιναν ποτέ

Απάτη με ταξίδια στο εξωτερικό καταγγέλθηκε ότι είχε στήσει ταξιδιωτικό γραφείο στη Θεσσαλονίκη.

Διαφήμιζαν πολυτελείς διακοπές σε μακρινούς προορισμούς -όπως τη Βραζιλία και την Κίνα- και μάλιστα σε ελκυστικές τιμές, αλλά όταν οι πελάτες κατέβαλαν τα ποσά για τα υποτιθέμενα πακέτα ταξιδιών διαπίστωσαν ότι επρόκειτο περί απάτης.

Είκοσι δύο άτομα κατήγγειλαν ότι έπεσαν στα «δίχτυα» ταξιδιωτικού γραφείου στη Θεσσαλονίκη, το οποίο φέρεται να εισέπραξε ποσά που στο σύνολό τους ξεπερνούν τις 30.000 ευρώ για ταξίδια που ουδέποτε πραγματοποίησε.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος γυναίκας, 41 ετών, που φέρεται ως ιδιοκτήτρια του καταγγελλόμενου ταξιδιωτικού γραφείου και της 25χρονης συνεργάτιδάς της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Προηγήθηκαν καταγγελίες των πελατών στο τμήμα ασφαλείας Λευκού Πύργου της Θεσσαλονίκης για τη φερόμενη απάτη του ταξιδιωτικού γραφείου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.