ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ένα μαγευτικό θέρετρο στην Μοντάνα – Ποιοι και πώς το επισκέπτονται (φωτο)

Ένα μαγευτικό θέρετρο στην Μοντάνα – Ποιοι και πώς το επισκέπτονται (φωτο)

Απολαύστε την θρυλική φιλοξενία και τη μαγευτική ομορφιά του Triple Creek Ranch, ενός από τα καλύτερα ξενοδοχεία στο κόσμο, το οποίο βρίσκεται στην καρδιά της εκπληκτικής οροσειράς Bitterroot Mountains στην Μοντάνα.

Μπορεί το καλοκαίρι να είναι υψηλή σεζόν στο Triple Creek Ranch, το οποίο θεωρείται ένα από τα κορυφαία θέρετρα από πολλούς ειδικούς, όπως το Condé Nast Traveler, αλλά το καταφύγιο στη Μοντάνα είναι σίγουρα πιο ρομαντικό κατά την διάρκεια του χειμώνα.

Κάθε ξύλινο σπιτάκι του θερέτρου είναι όμορφα επιπλωμένο, διαθέτει τζάκι με ξύλα και ιδιωτικό ατμόλουτρο. Ο σεφ του ξενοδοχείου,επιβλέπει τα γεύματα των πελατών, ακόμα κι αν προτιμουν το πρωινό τους να είναι pancakes με μπέικον και τσένταρ, το οποίο σερβίρεται στο δωμάτιο τους.

Σε αντίθεση με τα υπόλοιπα θέρετρα, τα οποία φιλοξενούν πολυμελείς οικογένειες, στο Triple Creek Ranch επιτρέπονται μόνο ενήλικες, ενώ τα πάντα συμπεριλαμβάνονται μέσα στην τιμή.

Μεταξύ των καθημερινών δραστηριοτήτων συμπεριλαμβάνονται, σκι αντοχής, ποδηλασία με χοντρά ελαστικά, αλιεία και sapphire panning (κυνήγι σύγχρονων θησαυρών), όπου οι πελάτες εξοπλίζονται με όλα τα εργαλεία ώστε να βρουν διάφορα πολύτιμα πετράδια στην περιοχή. Για μια πιο αξέχαστη εμπειρία, οι πελάτες μπορούν να μζητήσουν από το προσωπικό να οργανώσει μια βόλτα με έλκηθρο με σκύλους μέσω του Εθνικού Δρυμού Bitterroot.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.