ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Τρόμος στον αέρα των ΗΠΑ: Boeing φλεγόταν επί 90 λεπτά – Πως κατάφερε να προσγειωθεί (βίντεο)

«Νομίζω ότι χάνεις κομμάτια του αεροπλάνου σου»

Τρόμος στον αέρα των ΗΠΑ: Boeing φλεγόταν επί 90 λεπτά – Πως κατάφερε να προσγειωθεί (βίντεο)

Στο «φως» της δημοσιότητας, ήρθε ένα βίντεο το οποίο δείχνει τη δραματική προσγείωση ενός Boeing που είχε πιάσει φωτιά στον αέρα με αποτέλεσμα να αρχίσει να χάνει κομμάτια του.

Σύμφωνα με την thesun.co.uk, το περιστατικό αφορά στην πτήση UA149 που απογειώθηκε από το Νιου Τζέρσεϊ των ΗΠΑ με προορισμό το αεροδρόμιο του Νιούαρκ στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας.

Όταν, λοιπόν, το αεροπλάνο βρέθηκε κοντά σε έναν πολυσύχναστο αυτοκινητόδρομο στο Νιου Τζέρσεϊ, σε υψόμετρο 24.000 ποδιών, αντιμετώπισε υποψία βλάβης στην αντλία υδραυλικής πίεσης.

Τότε, μέρος του κινητήρα τυλίχτηκε στις φλόγες, με τις φλόγες να «γλείφουν» το αεροσκάφος και μέρη του να πέφτουν στην κοντινή περιοχή και μάλιστα δίπλα σε πάρκινγκ με σταθμευμένα αυτοκίνητα.

«Νομίζω ότι χάνεις κομμάτια του αεροπλάνου σου», ακούγεται να λέει ο πύργος ελέγχου στον πιλότο σε κάποιο σημείο του βίντεο με τον πιλότο να απαντά, προφανώς έχοντας επίγνωση της κατάστασης: «Σε ευχαριστώ πολύ για αυτήν την πληροφορία»!

Παρόλα αυτά, το αεροπλάνο μετά από 90 εφιαλτικά λεπτά στον αέρα κατάφερε και προσγειώθηκε με ασφάλεια, χάρη στην εντυπωσιακή ψυχραιμία του πιλότου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.