Δ.Γάκης: «Η μετάλλαξη Δέλτα μεταδόθηκε στην Ελλάδα από τους εμβολιασμένους – “Ντενεκέδες” όσοι λένε για τείχος ανοσίας»!

Δ.Γάκης: «Η μετάλλαξη Δέλτα μεταδόθηκε στην Ελλάδα από τους εμβολιασμένους – “Ντενεκέδες” όσοι λένε για τείχος ανοσίας»!

Νέες αποκαλύψεις έκανε ο γιατρός και πρώην διοικητής του ΑΧΕΠΑ, Δημήτρης Γάκης, καθώς τόνισε πως η μετάλλαξη Δέλτα μεταδόθηκε στην Ελλάδα (αλλά και στις άλλες χώρες) λόγω του μαζικού εμβολιασμού!

Η Ελλάδα καταγράφει χιλιάδες κρούσματα ημερησίως, παρά τους εμβολιασμούς, κάτι που οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στη μετάλλαξη Δέλτα.

Ο Δ.Γάκης τόνισε μιλώντας στον Focus FM: «Η αξία του εμβολιασμού για άτομα υψηλού κινδύνου είναι γνωστή. Είναι γνωστό ότι αυτό το εμβόλιο ούτε προφυλάσσει από τη νόσηση, ούτε αποτρέπει τη μετάδοση.

Ο εμβολιασμένος που θα κολλήσει θα κολλήσει το χειρότερο στέλεχος, το μεταλλαγμένο το οποίο είναι ανθεκτικό στα αντισώματα που έχει δημιουργήσει το εμβόλιο και θα μεταδώσει αυτό το στέλεχος. Εάν σήμερα έχει φουντώσει η Δέλτα στην Ελλάδα, οφείλεται στους εμβολιασμένους. Διότι είναι το στέλεχος το οποίο δεν πιάνει το εμβόλιο. Το στέλεχος που τρυπάει το εμβόλιο.

Οι χώρες που είχαν τα υψηλότερα ποσοστά εμβολιασμού, ήταν αυτές που είχαν τα περισσότερα κρούσματα. Πχ. το Ισραήλ. Γιατί; Γιατί το εμβόλιο δεν πιάνει την Δέλτα!»

Και πρόσθεσε ότι αυτή η κατάσταση θα συνεχιστεί «εκτός εάν επικαιροποιηθεί το εμβόλιο κατά της Δέλτα, κάτι το οποίο όφειλε να γίνει».

Για τον εμβολιασμό των παιδιών είπε: «Γιατί επιμένουμε να εμβολιάσουμε τα παιδιά που δεν κινδυνεύουν. Ο ίδιος ο ΕΟΔΥ γράφει τρία περιστατικά σε άτομα από 0 έως 18 ετών. Σας λέω ότι το ένα ήταν παιδάκια από τη Θήβα το οποίο ήταν διαβητικό και πέθανε απ’ αυτό. Αλλά ας πάρουμε τα τρία, 0,0004% είναι η πιθανότητα! Απειροελάχιστη! Η γρίπη έχει μεγαλύτερη θνητότητα».

Ενώ στο τέλος της συνέντευξης του χαρακτήρισε ως «αγράμματους» και «ντενεκέδες» όσους επικαλούνται το τείχος ανοσίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επίσης τόνισε πως θα αρρωστήσουμε όλοι απ’ αυτόν τον ιό και τελικά θα αποκτήσουμε όλοι μας ανοσία. Μάλιστα είπε πως «εάν δεν κάναμε ηλίθιες παρεμβάσεις όπως το lockdown τώρα θα ήμασταν στο σβήσιμο της πανδημίας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.