ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Διαλύουν τις Ένοπλες Δυναμεις: Εκατοντάδες στρατιωτικοί γιατροί και νοσηλευτές τέθηκαν σήμερα σε αναγκαστική αργία!

Διαλύουν τις Ένοπλες Δυναμεις: Εκατοντάδες στρατιωτικοί γιατροί και νοσηλευτές τέθηκαν σήμερα σε αναγκαστική αργία!

Εκατοντάδες υγειονομικοί, στελέχη των στρατιωτικών νοσοκομείων τέθηκαν σήμερα σε αργία άνευ αποδοχών με απόφαση της κυβέρνησης, καθώς αρνούνται να εμποτιστούν με το πειραματικό σκεύασμα που η εμβολιαστές της κυβέρνησης αποκαλούν «εμβόλιο».

Περίπου 100 άτομα τέθηκαν σε αναγκαστική αργία μόνο στο 424 ΓΣΝΕ της Θεσσαλονίκης με απόφαση του υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Παναγιωτόπουλου.

Επιπλέον εκατοντάδες άλλοι είχαν την ίδια τύχη σε άλλες υγειονομικές μονάδες ανά την επικράτεια, όπως αναφέρουν πληροφορίες του defencenet.gr

Aκολουθούν τα λοιπά στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η επέκταση της υποχρεωτικότητας στις Ένοπλες Δυνάμεις, φυσικά θα έχει δραματικές επιπτώσεις για την Εθνική Ασφάλεια, καθώς χιλιάδες στρατιωτικοί θα μπουν σε αναστολή εργασίας, όλο αυτό την ώρα που αναμένεται ένταση στα σύνορα, λόγω του μεταναστευτικού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.