ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Εικόνα σοκ: Κατέρρευσε μπροστά στις κάμερες ο διευθυντής της κλινικής Covid του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας (βίντεο)

«Από την κούραση» είπε ο ίδιος

Εικόνα σοκ: Κατέρρευσε μπροστά στις κάμερες ο διευθυντής της κλινικής Covid του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας (βίντεο)

Σόκαρε τους τηλεθεατές ο διευθυντής της κλινικής Covid του Γενικού Νοσοκομείου της Λάρισας, Γιάννης Γκαμπράνης, όταν κατέρρευσε μπροστά στις κάμερες την ώρα που έκανε δηλώσεις στην κρατική ΕΡΤ.

Ο Γιάννης Γκαμπράνης, Διευθυντή της Α’ Κλινικής COVID του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας και γραμματέας της ΕΙΝΚΥΛ παρευρέθηκε το πρωί στο προαύλιο του Νοσοκομείου για να ενημερώσει τους δημοσιογράφους, όμως δεν κατάφερε να πει τίποτα περισσότερο εκτός από το ότι να ζητήσει συγγνώμη «από την κούραση».

Ο γιατρός ένιωσε αδιαθεσία και χρειάστηκε, μάλιστα, τη βοήθεια των συναδέλφων του για να καταφέρει να κάτσει στα σκαλιά της εισόδου του νοσοκομείου.

Η εικόνα είναι χαρακτηριστική της κατάστασης που βιώνουν οι υγειονομικοί, καθώς η κυβέρνηση έβγαλε σε αναστολή περίπου 7.000 συναδέλφους τους και όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος έκλεισαν σχεδόν οι μισές ΜΕΘ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.