ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Έδιωξαν τους υγειονομικούς για να «γεμίζουν οι ΜΕΘ» – Κλειστή η ΜΕΘ στο «Παπανικολάου» λόγω έλλειψης προσωπικού (βίντεο)

7.000 υγειονομικοί τέθηκαν εκτός γιατί ήταν ανεμβολίαστοι και το ΕΣΥ έμεινε «γυμνό»

Έδιωξαν τους υγειονομικούς για να «γεμίζουν οι ΜΕΘ» – Κλειστή η ΜΕΘ στο «Παπανικολάου» λόγω έλλειψης προσωπικού (βίντεο)

Ένα βίντεο ντοκουμέντο εκθέτει ανεπανόρθωτα την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, η οποία έδιωξε περίπου 7.000 υγειονομικούς γιατί ήταν ανεμβολίαστοι και άφησε τα νοσοκομεία υποστελεχωμένα.

Την ώρα που οι «ειδικοί» βγαίνουν στα ΜΜΕ και μιλούν για ράντζα και για ασθενείς σε πάρκινγκ το βίντεο που δημοσίευσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δώρα Αυγέρη, προκαλεί πολλά ερωτήματα γιατί δείχνει την υπερσύγχρονη κινητή ΜΕΘ του νοσοκομείου «Παπανικολάου» στη Θεσσαλονίκη να παραμένει κλειστή λόγω έλλειψης προσωπικού.

Προσωπικό το οποίο όπως προαναφέραμε το έδιωξε η κυβέρνηση γιατί ήταν ανεμβολίαστο! Μάλιστα θα πρέπει να σημειώσουμε ότι πρόκειται για ΜΕΘ που βρίσκεται στο νοσοκομείο στο οποίο διευθυντής είναι ο Νίκος Καπραβέλος, ο οποίος το πρωί έδινε την επιλογή ή υποχρεωτικό εμβολισμό ή ασθενείς σε πάρκινγκ και lockdown. Αλήθεια, γιατί δεν ανέφερε τίποτα για την ΜΕΘ που παραμένει κλειστή;

Η Δ.Αυγέρη έγραψε στο Facebook: «Τέσσερις άνθρωποι διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ μέχρι στιγμής στην εφημερία του «Παπανικολάου», αλλά η κινητή ΜΕΘ ανενεργή λόγω έλλειψης προσωπικού! Και έχει το θράσος και μιλά ο υπουργός Υγείας!

Το βίντεο αποκαλύπτει το θράσος του!

Να δούμε τι θα σκαρφιστεί για να κρύψει τα ψέματά του μέχρι να ξημερώσει η μέρα!».

Να θυμίσουμε ότι τα εγκαίνια της υπερσύγχρονης κινητής μονάδας ΜΕΘ έγινε μετά βαΐων και κλάδων από τον Κυριάκο Μητσοτάκη τον Απρίλιο του 2021.

Η μονάδα στήθηκε με δωρεά 2.500.000 ευρώ από την επιτροπή «Ελλάδα 2021», με πρωτοβουλία της προέδρου της επιτροπής Γιάννας Αγγελοπούλου.

Οκτώ μήνες μετά και η υπερσύγχρονη μονάδα παραμένει ερμητικά κλειστή και την ίδια ώρα επιμένουν οι «ειδικοί» ότι οι ΜΕΘ είναι γεμάτες και ζητούν υποχρεωτικούς εμβολιασμούς και lockdown.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.